Organiseer een geweldig feest met onze pizza foodtruck met steenoven

Dé mobiele pizza catering voor feest, festivals en privé evenementen

Bent u de gebruikelijke catering diensten voor uw feesten beu? Met onze unieke Napolitaanse pizza catering service worden uw evenementen en ieder gegeven feest onvergetelijk.

De Pizza Chef brengt op uw feesten de lekkerste en vertrouwdste pizza’s om te delen met uw gasten. Als u op zoek bent naar een cateringservice voor uw evenementen, dan is onze ambachtelijke Italiaanse pizza, gemaakt met 100% Italiaanse ingrediënten, hét antwoord. Met onze mobiele pizza foodtruck service brengen wij smaak en originaliteit op tafel!

Pizza food truck oven Nederlands
Italie De Pizza Chef Rotterdam

Waarom kiezen voor onze pizza foodtruck?

De Pizza Chef foodtruck biedt een uniek pizza menu dat niet altijd beschikbaar is via traditionele catering opties. Daarmee bieden wij uw gasten iets origineels en onverwachts. Met het ter plekke klaarmaken van Napolitaanse pizza’s in onze traditionele Italiaanse steenoven dragen wij bovendien bij aan de sfeer en ambiance van uw evenement.

Er ontstaat een leuke, ongedwongen sfeer waar uw gasten optimaal van zullen genieten. Onze pizza’s zijn bovendien van een uitstekende kwaliteit. Onze Italiaanse chef-koks hebben de kennis en ervaring om heerlijke pizza’s te bakken, die uw gasten zeker zullen waarderen.

Italian selected ingredients

Geselecteerde ingrediënten

Al onze pizza ingrediënten komen 100% uit Italië

Italian Pizza Chefs

Authentieke Italiaanse pizza

Gebakken volgens de Napolitaanse authentieke pizza vereniging (AVPN)

Elite dinner Catering

Unieke bruiloft catering

Wij bieden een bijzondere authentieke Italiaanse beleving

Boek nu onze pizza foodtruck

Plan uw volgende festival, feest of event met onze pizza foodtruck catering en laat ons een onvergetelijke ervaring organiseren.

Wat men zegt over De Pizza Chef

Anna van Oostenbrugge
Anna van Oostenbrugge
18/10/2023
Wat hebben we genoten van de pizza’s van De Pizza Chef op onze trouwdag. Er waren veel gasten met allergieën, maar daar werd heel goed mee omgegaan en iedereen heeft van lekkere pizza kunnen genieten. En de kwaliteit van de pizza’s was heel erg goed. Een aanrader als je een ongedwongen diner op je trouwdag wilt!
Erwin van Oostenbrugge
Erwin van Oostenbrugge
17/10/2023
Super lekkere pizza met een leuke opzet en makkelijk geregeld. Erg leuke ervaring!
Pieter Dam
Pieter Dam
29/08/2023
Heerlijke pizza’s voor jong en oud. Mijn feestje was compleet!
Sophie van Stokkum
Sophie van Stokkum
17/08/2023
Super lekkere pizza’s, goede service en erg mooie aankleding! Al onze gasten waren mega enthousiast over de pizza’s en over de vriendelijkheid van het personeel. Echt een aanrader!
Angelique Blewanus
Angelique Blewanus
18/07/2023
Goede communicatie en vriendelijke mensen. Op de dag zelf mooi op tijd aanwezig en zag er verzorgd uit. Maar vooral ook heerlijke vers bereiden pizza’s met een leuk concept uit geserveerd. Kortom een echte aanrader!
Uit de Band
Uit de Band
17/06/2023
De pizzaworkshop gedaan bij de pizza chef. Ondanks het bezit van een echte houtoven en mijn ervaring met het bakken van pizza’s toch veel geleerd. Een aanrader.
Anushka Deshpande
Anushka Deshpande
14/06/2023
I attended one of the events catered by De Pizza Chef, and their pizza was the highlight of my day! The chef is really friendly and most importantly makes really delicious pizzas!
Ralf Fleuren
Ralf Fleuren
30/05/2023
Ik ben een echte pizzafan en heb mezelf al wat dingen geleerd. Door de workshop bij de Pizzachef heb ik mijn pizzaskills flink kunnen verbeteren. Zelf deeg maken met een eenvoudig recept, het opbollen en stretchen en het beleggen. Joseph legt het heel duidelijk uit en het was een leuke en leerzame workshop. De pizza aan het einde was echt super lekker.
Ferry Jansen
Ferry Jansen
29/05/2023
Één woord hiervoor, TOP! Heerlijke verse pizza’s. Super vriendelijk en veel mogelijkheden. Dit is de echte Italiaanse pizza’s. En gewoon aan huis!!
Fatih Yilmaz
Fatih Yilmaz
30/03/2023
Lekkere panini’s aanrader!

Meer weten over de Feest pizza foodtruck van De Pizza Chef?

De Pizza Chef biedt professionele pizza catering voor festivals en evenementen en de beste Napolitaanse pizza uit Rotterdam. Wilt u meer weten over onze catering diensten op locatie of heeft u vragen over de mogelijkheden?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier en geef aan wat uw vragen of wensen zijn. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

U kunt ons ook bellen op
06 17633940.

Plan uw feest

trek gekregen? Boek een Workshop in Rotterdam