Organiseer een geweldig feest met onze pizza foodtruck met steenoven

Dé mobiele pizza catering voor feest, festivals en privé evenementen

Bent u de gebruikelijke catering diensten voor uw feesten beu? Met onze unieke Napolitaanse pizza catering service worden uw evenementen en ieder gegeven feest onvergetelijk.

De Pizza Chef brengt op uw feesten de lekkerste en vertrouwdste pizza’s om te delen met uw gasten. Als u op zoek bent naar een cateringservice voor uw evenementen, dan is onze ambachtelijke Italiaanse pizza, gemaakt met 100% Italiaanse ingrediënten, hét antwoord. Met onze mobiele pizza foodtruck service brengen wij smaak en originaliteit op tafel!

Pizza food truck oven Nederlands
Italie De Pizza Chef Rotterdam

Waarom kiezen voor onze pizza foodtruck?

De Pizza Chef foodtruck biedt een uniek pizza menu dat niet altijd beschikbaar is via traditionele catering opties. Daarmee bieden wij uw gasten iets origineels en onverwachts. Met het ter plekke klaarmaken van Napolitaanse pizza’s in onze traditionele Italiaanse steenoven dragen wij bovendien bij aan de sfeer en ambiance van uw evenement.

Er ontstaat een leuke, ongedwongen sfeer waar uw gasten optimaal van zullen genieten. Onze pizza’s zijn bovendien van een uitstekende kwaliteit. Onze Italiaanse chef-koks hebben de kennis en ervaring om heerlijke pizza’s te bakken, die uw gasten zeker zullen waarderen.

Italian selected ingredients

Geselecteerde ingrediënten

Al onze pizza ingrediënten komen 100% uit Italië

Italian Pizza Chefs

Authentieke Italiaanse pizza

Gebakken volgens de Napolitaanse authentieke pizza vereniging (AVPN)

Elite dinner Catering

Unieke bruiloft catering

Wij bieden een bijzondere authentieke Italiaanse beleving

Boek nu onze pizza foodtruck

Plan uw volgende festival, feest of event met onze pizza foodtruck catering en laat ons een onvergetelijke ervaring organiseren.

Wat men zegt over De Pizza Chef

Arthur Langstraat: Tuurtje de Gekste!
Arthur Langstraat: Tuurtje de Gekste!
22/03/2023
Leuke, leerzame maar vooral ook lekkere workshop. Jozef, de Pizzachef geeft niet alleen de benodigde achtergrondinformatie, maar legt alles goed en duidelijk uit. Tegen alle pizza-lovers zeg ik: DOEN!!
Lonneke Smit
Lonneke Smit
03/11/2022
Goed verzorgd, fijne sfeer en meest belangrijk heerlijke pizza’s! Bedankt Pizza Chef! Groetjes, Security Network
Lisette Willemze-Pronk
Lisette Willemze-Pronk
31/10/2022
De Pizza Chef is een enorme aanrader. Fijn in de communicatie, super flexibel, op een heel gepaste manier aanwezig op het feestje met een mooie oven en leuke aankleding, maar het allerbelangrijkste: enorm lekkere pizza’s.
Bart Huizinga
Bart Huizinga
13/10/2022
De Pizza Chef heeft onze bijna 70 gasten voorzien van overheerlijke pizza’s en fantastische tiramisu. Alles werd met liefde en zorg bereid en de aankleding was ook top. We zijn overladen met complimenten van alle gasten. Kortom super tevreden. Grazie mille Joseph !
Sandy Ververs
Sandy Ververs
17/09/2022
Heerlijke pizza’s en fijn contact!! Onze bruiloft gasten waren net als wij erg enthousiast.
Karoline Kik
Karoline Kik
10/09/2022
(H)eerlijke verse pizza’s. Ter plaatste vers bereid. Vriendelijke bakkers. Denken met je mee. Super leuke en heerlijke avond gehad. Voor herhaling vatbaar ❤️
Marieke van Aert
Marieke van Aert
08/09/2022
De Pizza Chef heeft ons team event van 40 man perfect afgesloten met een heerlijke antipasti, verrassend goede (en echt Italiaanse) pizza’s en fantastische tiramisu. Daarnaast is de stand die ze meehadden erg leuk om te kijken en zijn de twee echte Italiaanse pizza chefs leuk gezelschap. Passen zich aan naar de wensen van het publiek. Kortom, enorme aanrader voor wat voor evenement dan ook!!
Bas Geerts
Bas Geerts
19/08/2022
De Pizza Chef heeft ons feestje onvergetelijk gemaakt. Aardige chefs die echt heerlijke pizza’s maken. Een echte aanrader.
Anton Vanhoucke
Anton Vanhoucke
13/07/2022
Houtoven pizza heeft de naam om de top te zijn, maar deze overheerlijke gasgestookte steenoven pizza’s zijn net goed of zelfs beter. De pizza’s zijn op Napolitaanse wijze gemaakt: dun met enkel geplette Marzano tomaten als rode saus. In tegenstelling tot wat je in veel ‘Italiaanse’ pizzeria’s vindt zijn deze heel puur en zeker niet te zout. Iedereen op het feest genoot er van. Vriendelijke chefs, fijn om afspraken te maken, snel opgebouwd, netjes achtergelaten. Het Italië-gevoel op bestelling!
Jan
Jan
29/06/2022
De Pizza Chef kwam bij ons aan huis om het eten te verzorgen bij een tuinfeest. Buiten werd een gezellige uitspanning opgezet waar de pizza’s vers werden bereid en afgebakken in een professionele, echt Italiaanse steenoven. Joseph – dé pizza chef – is een leuke gast met passie voor zijn vak. Heerlijke pizza’s. Iedereen was vol lof. Aanrader!

Meer weten over de Feest pizza foodtruck van De Pizza Chef?

De Pizza Chef biedt professionele pizza catering voor festivals en evenementen en de beste Napolitaanse pizza uit Rotterdam. Wilt u meer weten over onze catering diensten op locatie of heeft u vragen over de mogelijkheden?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier en geef aan wat uw vragen of wensen zijn. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

U kunt ons ook bellen op
06 17633940.

Plan uw feest

trek gekregen?
Boek een Workshop in Rotterdam