Over ons

De beste pizza op locatie

Pizza op locatie laten bereiden is iets heel anders dan pizza laten bezorgen op een feestje. In het laatste geval krijgt u een pizza in een kartonnen doos, die op het moment dat hij aankomt droog, slap en niet meer goed warm is. Huurt u een pizza foodtruck in, dan kunt u rekenen op verse pizza die met maximale aandacht en de beste ingrediénten bereid is. De Pizza Chef gaat daarin zelfs een stapje verder: hij biedt met zijn mobiele pizzeria een beleving van de echte Italiaanse keuken, een ervaring die uniek is in Nederland. Met de beste ingrediënten, een bijzondere entourage en een passie voor traditie biedt hij een smaakvolle en bijzondere ervaring. Een ware sensatie voor iedereen!
Sandy Ververs
Sandy Ververs
2022-09-17
Heerlijke pizza's en fijn contact!! Onze bruiloft gasten waren net als wij erg enthousiast.
Karoline Kik
Karoline Kik
2022-09-10
(H)eerlijke verse pizza’s. Ter plaatste vers bereid. Vriendelijke bakkers. Denken met je mee. Super leuke en heerlijke avond gehad. Voor herhaling vatbaar ❤️
Marieke van Aert
Marieke van Aert
2022-09-08
De Pizza Chef heeft ons team event van 40 man perfect afgesloten met een heerlijke antipasti, verrassend goede (en echt Italiaanse) pizza's en fantastische tiramisu. Daarnaast is de stand die ze meehadden erg leuk om te kijken en zijn de twee echte Italiaanse pizza chefs leuk gezelschap. Passen zich aan naar de wensen van het publiek. Kortom, enorme aanrader voor wat voor evenement dan ook!!
Bas Geerts
Bas Geerts
2022-08-19
De Pizza Chef heeft ons feestje onvergetelijk gemaakt. Aardige chefs die echt heerlijke pizza's maken. Een echte aanrader.
Anton Vanhoucke
Anton Vanhoucke
2022-07-13
Houtoven pizza heeft de naam om de top te zijn, maar deze overheerlijke gasgestookte steenoven pizza's zijn net goed of zelfs beter. De pizza's zijn op Napolitaanse wijze gemaakt: dun met enkel geplette Marzano tomaten als rode saus. In tegenstelling tot wat je in veel 'Italiaanse' pizzeria's vindt zijn deze heel puur en zeker niet te zout. Iedereen op het feest genoot er van. Vriendelijke chefs, fijn om afspraken te maken, snel opgebouwd, netjes achtergelaten. Het Italië-gevoel op bestelling!
Jan
Jan
2022-06-29
De Pizza Chef kwam bij ons aan huis om het eten te verzorgen bij een tuinfeest. Buiten werd een gezellige uitspanning opgezet waar de pizza's vers werden bereid en afgebakken in een professionele, echt Italiaanse steenoven. Joseph - dé pizza chef - is een leuke gast met passie voor zijn vak. Heerlijke pizza's. Iedereen was vol lof. Aanrader!
Corina Verweij
Corina Verweij
2022-06-23
Een en al complimenten. Het eten is heerlijk, de service is super, zelfs aan de aankleding gedacht.
Eva Asscheman
Eva Asscheman
2022-06-22
Vorige week heeft Joseph het eten op onze bruiloft verzorgd. Wat een goeie keuze! We kregen veel complimenten van onze gasten. De antipasti zag er erg mooi uit en smaakte net als de pizza's heel goed. "De pizza's worden steeds bijzonderder!" merkte een gast heel terecht op. Dun, knapperig, rijk van smaak en vers uit de oven geserveerd. Er kwamen snel na elkaar rondes van steeds 3 pizza's, waarvan iedereen punten kon pakken. Doordat het zo snel ging vielen er nauwelijks gaten. Het maken van de pizza's trok veel bekijks, het zag er erg leuk uit en was hiermee naast een lekkere ook een mooie toevoeging aan ons feest. Ook de communicatie met Joseph liep fijn; hij dacht met ons mee over hoeveel van welk eten goed bij onze wensen en budget paste. Kortom: lekker eten, leuke presentatie, goede service en geen gedoe!
Steven van Straten
Steven van Straten
2022-06-08
Perfect pizza's, fijne mensen en zeer leuk aangekleed.
Wiesje Hallewas
Wiesje Hallewas
2022-05-18
Het waren heerlijke pizza's met een leuke gezellige chef. Ook de presentatie was leuk. Zeker een aanrader !

Wie is uw Pizza Chef?

Even voorstellen: uw Pizza Chef is een Italiaanse pizzabakker die opgegroeid is in een gezin waarin vader ieder weekend pizza’s bakte in een zelfgemaakte pizza oven. Gedreven door deze fantastische familietraditie en met een passie voor koken heeft hij de recepten van zijn vader geperfectioneerd. Door diverse studies, heuse pizza opleidingen en veel werkervaring tilt hij de samenstelling en smaak van zijn creaties naar een hoog niveau. Authenticiteit en traditie zijn daarbij een belangrijk aspect. Het resultaat is een excellent gerecht dat niet alleen heerlijk is, maar ook nog eens gezonder dan de gemiddelde pizza. Een bijzondere beleving, al is het alleen al door zijn uniek gebouwde mobiele pizzeria.

de pizza chef
pizza napolitaans

Echte Napolitaanse pizza’s zijn bijzonder

Wist u dat Napolitaanse pizza’s op de werelderfgoedlijst van UNESCO staan? Een echte pizza uit Napels wordt volgens de regels van de Associazione Verace Pizza Napoletana gemaakt. De tomaat die voor de saus wordt gebruikt kan niet zomaar een tomaat zijn, maar een tomaat met de beste smaak: de San Marzano uit de Italiaanse regio Campania. De kaas mag niet zomaar een mozzarella zijn, maar een Fior di latte. Vervolgens bakken we onze pizza’s slechts 1 tot 1,5 minuut in een steenoven bij een temperatuur van 450 graden. Het deeg rijst en fermenteert 48 uur en wordt volgens traditionele technieken geperfectioneerd. Dat betekent een bodem die zacht en dun is van binnen en luchtig en knapperig van buiten, precies zoals het moet!

Waarom kiezen voor de Pizza Chef?

Als u pizza op locatie wilt laten bereiden, laat dat dan doen door een echte authentieke Pizza Chef uit Italië die er een opleiding voor genoten heeft. De Pizza Chef biedt een heel authentieke Italiaanse smaakbeleving die u niet snel zult vergeten. Geen pizza’s met smaken die zijn afgestemd op de gemiddelde Nederlander. Maar een echte traditionele Napolitaanse pizza die uw smaakpapillen zal verrassen, met exclusieve ingrediënten zoals Italiaanse venkel salamiBurrata kaasCoppa di Parma en andere exclusieve lekkernijen. Natuurlijk biedt het inhuren van Pizza Chef nog meer voordelen. Hij biedt een echte belevenis en unieke entourage voor een gezellig feest, een mooi Italiaans avontuur met een gezellige sfeer en vriendelijke mensen.

de pizza chef bij de maas

Wil je meer weten? Lees dan alles over onze pizza foodtruck huren of bestel je eigen pizzabakker aan huis