Over ons

De beste pizza op locatie

Pizza op locatie laten bereiden is iets heel anders dan pizza laten bezorgen op een feestje. In het laatste geval krijgt u een pizza in een kartonnen doos, die op het moment dat hij aankomt droog, slap en niet meer goed warm is. Huurt u een pizza foodtruck in, dan kunt u rekenen op verse pizza die met maximale aandacht en de beste ingrediénten bereid is. De Pizza Chef gaat daarin zelfs een stapje verder: hij biedt met zijn mobiele pizzeria een beleving van de echte Italiaanse keuken, een ervaring die uniek is in Nederland. Met de beste ingrediënten, een bijzondere entourage en een passie voor traditie biedt hij een smaakvolle en bijzondere ervaring. Een ware sensatie voor iedereen!
anita fokker
anita fokker
2022-03-17
De pizza chef heeft ons enorm geholpen bij een verrassingsdiner. Enorm flexibel, dacht goed mee en tijdens de avond was het een en al gezelligheid met de pizza chef. Zeker een aanrader!
Leila Ez
Leila Ez
2022-03-09
What a great experience a PIZZA CHEF AT HOME/LOCATION. Original Italian Pizza Great chef Good service/quality
karen & bert hazelaar
karen & bert hazelaar
2022-03-06
Super pizza’s, uitstekend verzorgd, echte aanrader!
Birgitta Van Weersel
Birgitta Van Weersel
2022-01-31
De beste pizza die ik ooit gegeten heb. Erg klantvriendelijk. Bedankt voor de geweldige service. Tot snel!!!!
elisa vecchiarelli
elisa vecchiarelli
2022-01-19
Best pizza I've ever eaten in my life! Original Italian products with superior quality compared to all other Rotterdam pizzerias! BRAVO! 😉
William P
William P
2021-12-21
Very good service and very nice pizza’s!
Bastiaan Wolf
Bastiaan Wolf
2021-12-09
Beste pizza van Rotterdam (en vast ook van daarbuiten) met mooie ingrediënten. En heel erg leuk concept
Monique van den Berg
Monique van den Berg
2021-10-16
Heerlijke pizza's!! En goede service. Top kwaliteit 👌
Adrian Mezan
Adrian Mezan
2021-10-12
TOP PIZZA'S!

Wie is uw Pizza Chef?

Even voorstellen: uw Pizza Chef is een Italiaanse pizzabakker die opgegroeid is in een gezin waarin vader ieder weekend pizza’s bakte in een zelfgemaakte pizza oven. Gedreven door deze fantastische familietraditie en met een passie voor koken heeft hij de recepten van zijn vader geperfectioneerd. Door diverse studies, heuse pizza opleidingen en veel werkervaring tilt hij de samenstelling en smaak van zijn creaties naar een hoog niveau. Authenticiteit en traditie zijn daarbij een belangrijk aspect. Het resultaat is een excellent gerecht dat niet alleen heerlijk is, maar ook nog eens gezonder dan de gemiddelde pizza. Een bijzondere beleving, al is het alleen al door zijn uniek gebouwde mobiele pizzeria.

de pizza chef
pizza napolitaans

Echte Napolitaanse pizza’s zijn bijzonder

Wist u dat Napolitaanse pizza’s op de werelderfgoedlijst van UNESCO staan? Een echte pizza uit Napels wordt volgens de regels van de Associazione Verace Pizza Napoletana gemaakt. De tomaat die voor de saus wordt gebruikt kan niet zomaar een tomaat zijn, maar een tomaat met de beste smaak: de San Marzano uit de Italiaanse regio Campania. De kaas mag niet zomaar een mozzarella zijn, maar een Fior di latte. Vervolgens bakken we onze pizza’s slechts 1 tot 1,5 minuut in een steenoven bij een temperatuur van 450 graden. Het deeg rijst en fermenteert 48 uur en wordt volgens traditionele technieken geperfectioneerd. Dat betekent een bodem die zacht en dun is van binnen en luchtig en knapperig van buiten, precies zoals het moet!

Waarom kiezen voor de Pizza Chef?

Als u pizza op locatie wilt laten bereiden, laat dat dan doen door een echte authentieke Pizza Chef uit Italië die er een opleiding voor genoten heeft. De Pizza Chef biedt een heel authentieke Italiaanse smaakbeleving die u niet snel zult vergeten. Geen pizza’s met smaken die zijn afgestemd op de gemiddelde Nederlander. Maar een echte traditionele Napolitaanse pizza die uw smaakpapillen zal verrassen, met exclusieve ingrediënten zoals Italiaanse venkel salamiBurrata kaasCoppa di Parma en andere exclusieve lekkernijen. Natuurlijk biedt het inhuren van Pizza Chef nog meer voordelen. Hij biedt een echte belevenis en unieke entourage voor een gezellig feest, een mooi Italiaans avontuur met een gezellige sfeer en vriendelijke mensen.

de pizza chef bij de maas

Wil je meer weten? Lees dan alles over onze pizza foodtruck huren of bestel je eigen pizzabakker aan huis