pizzabakker aan huis

Catering aan huis

 

Wilt u een pizzabakker aan huis huren? Een goed idee! Als u thuis een feest viert en uw gasten wilt trakteren op een heerlijke pizza is een mobiele pizzabakker natuurlijk veel leuker dan het laten bezorgen van pizza’s. Met een mobiele keuken met originele Italiaanse steenoven bereidt uw pizza chef de lekkerste pizza’s waar u bij staat. Natuurlijk zijn deze niet te vergelijken met de standaard pizza’s die u kunt bestellen bij de plaatselijke pizzeria. U kunt rekenen op exclusieve pizza’s met de beste ingrediënten en een gezellige entourage voor uw gasten.

Laat het feest beginnen met uw pizzabakker aan huis

Heeft u binnenkort een gezellige verjaardag, een jubileum, een bruiloft of een ander gezellig feest en wilt u uw gasten verrassen? Schakel dan de mobiele pizzeria in van De Pizza Chef en laat uw gasten genieten van een gezellige avond met echt Italiaanse specialiteiten. Vers bereid aan huis en gebakken op een traditionele en ambachtelijke manier zijn Napolitaanse pizza’s echt iets bijzonders. Door de bijzondere entourage en de lekkerste smaken en geuren zullen uw gasten nog lang napraten over uw bijzondere feest. Reserveer nu uw pizzabakker aan huis en geniet van een geweldige avond.

mobiele pizzeria
Pizza con funghi

Echt Napolitaanse pizza’s

Wist u dat de authentieke Napolitaanse pizza op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat? Die wordt bereid volgens vaste regels en dient te voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Uw Italiaanse pizza chef kent het geheim van deze authentieke Napolitaanse pizza’s en bereidt ze bij u voor de deur. Dat doet hij met een mooie sfeervolle foodtruck met een echte en originele Italiaanse pizza steenoven. Door zijn jarenlange ervaring en uitgebreide pizza studies weet hij als geen ander hoe hij uw gasten kan verleiden met de beste smaken en geuren. Zo wordt uw feest een groot succes!

Uw eigen Italiaanse pizza chef

Als u de Pizza Chef huurt om pizza aan huis te komen bakken kunt u rekenen op een geweldige avond vol verwennerij en vertier. Met een mobiele pizzeria, een authentieke Italiaanse steenoven en een echte Italiaanse kok in passende en verzorgde kokskledij is uw avond compleet. Natuurlijk bereidt de Pizza Chef de beste pizza’s met bijzondere ingrediënten en een fantastische pizza bodem. Hij heeft die kennis niet alleen vanuit huis meegekregen, maar volgde tevens een pizza opleiding in Italië, waar hij de fijne kneepjes van het vak heeft vervolmaakt. Daar kunt u van profiteren!

man's handen en scheutje witte tarwebloem
anita fokker
anita fokker
2022-03-17
De pizza chef heeft ons enorm geholpen bij een verrassingsdiner. Enorm flexibel, dacht goed mee en tijdens de avond was het een en al gezelligheid met de pizza chef. Zeker een aanrader!
Leila Ez
Leila Ez
2022-03-09
What a great experience a PIZZA CHEF AT HOME/LOCATION. Original Italian Pizza Great chef Good service/quality
karen & bert hazelaar
karen & bert hazelaar
2022-03-06
Super pizza’s, uitstekend verzorgd, echte aanrader!
Birgitta Van Weersel
Birgitta Van Weersel
2022-01-31
De beste pizza die ik ooit gegeten heb. Erg klantvriendelijk. Bedankt voor de geweldige service. Tot snel!!!!
elisa vecchiarelli
elisa vecchiarelli
2022-01-19
Best pizza I've ever eaten in my life! Original Italian products with superior quality compared to all other Rotterdam pizzerias! BRAVO! 😉
William P
William P
2021-12-21
Very good service and very nice pizza’s!
Bastiaan Wolf
Bastiaan Wolf
2021-12-09
Beste pizza van Rotterdam (en vast ook van daarbuiten) met mooie ingrediënten. En heel erg leuk concept
Monique van den Berg
Monique van den Berg
2021-10-16
Heerlijke pizza's!! En goede service. Top kwaliteit 👌
Adrian Mezan
Adrian Mezan
2021-10-12
TOP PIZZA'S!

Wilt u graag de beste pizza’s laten bereiden op een bedrijfsfeest of evenement? Lees dan meer bijzonderheden over onze Pizza foodtruck.