pizzabakker aan huis

Catering aan huis

 

Wilt u een pizzabakker aan huis huren? Een goed idee! Als u thuis een feest viert en uw gasten wilt trakteren op een heerlijke pizza is een mobiele pizzabakker natuurlijk veel leuker dan het laten bezorgen van pizza’s. Met een mobiele keuken met originele Italiaanse steenoven bereidt uw pizza chef de lekkerste pizza’s waar u bij staat. Natuurlijk zijn deze niet te vergelijken met de standaard pizza’s die u kunt bestellen bij de plaatselijke pizzeria. U kunt rekenen op exclusieve pizza’s met de beste ingrediënten en een gezellige entourage voor uw gasten.

Laat het feest beginnen met uw pizzabakker aan huis

Heeft u binnenkort een gezellige verjaardag, een jubileum, een bruiloft of een ander gezellig feest en wilt u uw gasten verrassen? Schakel dan de mobiele pizzeria in van De Pizza Chef en laat uw gasten genieten van een gezellige avond met echt Italiaanse specialiteiten. Vers bereid aan huis en gebakken op een traditionele en ambachtelijke manier zijn Napolitaanse pizza’s echt iets bijzonders. Door de bijzondere entourage en de lekkerste smaken en geuren zullen uw gasten nog lang napraten over uw bijzondere feest. Reserveer nu uw pizzabakker aan huis en geniet van een geweldige avond.

mobiele pizzeria
Pizza con funghi

Echt Napolitaanse pizza’s

Wist u dat de authentieke Napolitaanse pizza op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat? Die wordt bereid volgens vaste regels en dient te voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Uw Italiaanse pizza chef kent het geheim van deze authentieke Napolitaanse pizza’s en bereidt ze bij u voor de deur. Dat doet hij met een mooie sfeervolle foodtruck met een echte en originele Italiaanse pizza steenoven. Door zijn jarenlange ervaring en uitgebreide pizza studies weet hij als geen ander hoe hij uw gasten kan verleiden met de beste smaken en geuren. Zo wordt uw feest een groot succes!

Uw eigen Italiaanse pizza chef

Als u de Pizza Chef huurt om pizza aan huis te komen bakken kunt u rekenen op een geweldige avond vol verwennerij en vertier. Met een mobiele pizzeria, een authentieke Italiaanse steenoven en een echte Italiaanse kok in passende en verzorgde kokskledij is uw avond compleet. Natuurlijk bereidt de Pizza Chef de beste pizza’s met bijzondere ingrediënten en een fantastische pizza bodem. Hij heeft die kennis niet alleen vanuit huis meegekregen, maar volgde tevens een pizza opleiding in Italië, waar hij de fijne kneepjes van het vak heeft vervolmaakt. Daar kunt u van profiteren!

man's handen en scheutje witte tarwebloem
Anton Vanhoucke
Anton Vanhoucke
2022-07-13
Houtoven pizza heeft de naam om de top te zijn, maar deze overheerlijke gasgestookte steenoven pizza's zijn net goed of zelfs beter. De pizza's zijn op Napolitaanse wijze gemaakt: dun met enkel geplette Marzano tomaten als rode saus. In tegenstelling tot wat je in veel 'Italiaanse' pizzeria's vindt zijn deze heel puur en zeker niet te zout. Iedereen op het feest genoot er van. Vriendelijke chefs, fijn om afspraken te maken, snel opgebouwd, netjes achtergelaten. Het Italië-gevoel op bestelling!
Jan
Jan
2022-06-29
De Pizza Chef kwam bij ons aan huis om het eten te verzorgen bij een tuinfeest. Buiten werd een gezellige uitspanning opgezet waar de pizza's vers werden bereid en afgebakken in een professionele, echt Italiaanse steenoven. Joseph - dé pizza chef - is een leuke gast met passie voor zijn vak. Heerlijke pizza's. Iedereen was vol lof. Aanrader!
Corina Verweij
Corina Verweij
2022-06-23
Een en al complimenten. Het eten is heerlijk, de service is super, zelfs aan de aankleding gedacht.
Eva Asscheman
Eva Asscheman
2022-06-22
Vorige week heeft Joseph het eten op onze bruiloft verzorgd. Wat een goeie keuze! We kregen veel complimenten van onze gasten. De antipasti zag er erg mooi uit en smaakte net als de pizza's heel goed. "De pizza's worden steeds bijzonderder!" merkte een gast heel terecht op. Dun, knapperig, rijk van smaak en vers uit de oven geserveerd. Er kwamen snel na elkaar rondes van steeds 3 pizza's, waarvan iedereen punten kon pakken. Doordat het zo snel ging vielen er nauwelijks gaten. Het maken van de pizza's trok veel bekijks, het zag er erg leuk uit en was hiermee naast een lekkere ook een mooie toevoeging aan ons feest. Ook de communicatie met Joseph liep fijn; hij dacht met ons mee over hoeveel van welk eten goed bij onze wensen en budget paste. Kortom: lekker eten, leuke presentatie, goede service en geen gedoe!
Steven van Straten
Steven van Straten
2022-06-08
Perfect pizza's, fijne mensen en zeer leuk aangekleed.
Wiesje Hallewas
Wiesje Hallewas
2022-05-18
Het waren heerlijke pizza's met een leuke gezellige chef. Ook de presentatie was leuk. Zeker een aanrader !
Mariska van der Ende
Mariska van der Ende
2022-05-17
Goeie service, flexibel, prettige communicatie en bovenal overheerlijke verse pizza's! Echt een aanrader en zeker voor herhaling vatbaar!
Marijke Vos
Marijke Vos
2022-05-09
We hebben een geweldig feest gehad dankzij de heerlijke antipasti en de meest verrukkelijke pizza’s van de Pizza Chef! Alsof we in Napels waren… Veel oog voor detail: de kar waarin de oven staat werd mooi aangekleed met basilicum- en hangplantjes en de buffet tafel zag er ook mooi uit, maar het was vooral allemaal erg lekker!Joseph en zijn collega waren hartelijk, netjes en dachten goed mee, ze maakten er een feestje van!👌
Suzanne Merema
Suzanne Merema
2022-04-19
Prima service, heldere communicatie & afspraken, maar bovenal overheerlijke pizza's. Een echte aanrader voor ieder feest!
anita fokker
anita fokker
2022-03-17
De pizza chef heeft ons enorm geholpen bij een verrassingsdiner. Enorm flexibel, dacht goed mee en tijdens de avond was het een en al gezelligheid met de pizza chef. Zeker een aanrader!

Wilt u graag de beste pizza’s laten bereiden op een bedrijfsfeest of evenement? Lees dan meer bijzonderheden over onze Pizza foodtruck.