pizzabakker aan huis

Catering aan huis

 

Wilt u een pizzabakker aan huis huren? Een goed idee! Als u thuis een feest viert en uw gasten wilt trakteren op een heerlijke pizza is een mobiele pizzabakker natuurlijk veel leuker dan het laten bezorgen van pizza’s. Met een mobiele keuken met originele Italiaanse steenoven bereidt uw pizza chef de lekkerste pizza’s waar u bij staat. Natuurlijk zijn deze niet te vergelijken met de standaard pizza’s die u kunt bestellen bij de plaatselijke pizzeria. U kunt rekenen op exclusieve pizza’s met de beste ingrediënten en een gezellige entourage voor uw gasten.

Laat het feest beginnen met uw pizzabakker aan huis

Heeft u binnenkort een gezellige verjaardag, een jubileum, een bruiloft of een ander gezellig feest en wilt u uw gasten verrassen? Schakel dan de mobiele pizzeria in van De Pizza Chef en laat uw gasten genieten van een gezellige avond met echt Italiaanse specialiteiten. Vers bereid aan huis en gebakken op een traditionele en ambachtelijke manier zijn Napolitaanse pizza’s echt iets bijzonders. Door de bijzondere entourage en de lekkerste smaken en geuren zullen uw gasten nog lang napraten over uw bijzondere feest. Reserveer nu uw pizzabakker aan huis en geniet van een geweldige avond.

mobiele pizzeria
Pizza con funghi

Echt Napolitaanse pizza’s

Wist u dat de authentieke Napolitaanse pizza op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat? Die wordt bereid volgens vaste regels en dient te voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Uw Italiaanse pizza chef kent het geheim van deze authentieke Napolitaanse pizza’s en bereidt ze bij u voor de deur. Dat doet hij met een mooie sfeervolle foodtruck met een echte en originele Italiaanse pizza steenoven. Door zijn jarenlange ervaring en uitgebreide pizza studies weet hij als geen ander hoe hij uw gasten kan verleiden met de beste smaken en geuren. Zo wordt uw feest een groot succes!

Uw eigen Italiaanse pizza chef

Als u de Pizza Chef huurt om pizza aan huis te komen bakken kunt u rekenen op een geweldige avond vol verwennerij en vertier. Met een mobiele pizzeria, een authentieke Italiaanse steenoven en een echte Italiaanse kok in passende en verzorgde kokskledij is uw avond compleet. Natuurlijk bereidt de Pizza Chef de beste pizza’s met bijzondere ingrediënten en een fantastische pizza bodem. Hij heeft die kennis niet alleen vanuit huis meegekregen, maar volgde tevens een pizza opleiding in Italië, waar hij de fijne kneepjes van het vak heeft vervolmaakt. Daar kunt u van profiteren!

man's handen en scheutje witte tarwebloem
Lonneke Smit
Lonneke Smit
2022-11-03
Goed verzorgd, fijne sfeer en meest belangrijk heerlijke pizza's! Bedankt Pizza Chef! Groetjes, Security Network
Lisette Willemze-Pronk
Lisette Willemze-Pronk
2022-10-31
De Pizza Chef is een enorme aanrader. Fijn in de communicatie, super flexibel, op een heel gepaste manier aanwezig op het feestje met een mooie oven en leuke aankleding, maar het allerbelangrijkste: enorm lekkere pizza’s.
Bart Huizinga
Bart Huizinga
2022-10-13
De Pizza Chef heeft onze bijna 70 gasten voorzien van overheerlijke pizza's en fantastische tiramisu. Alles werd met liefde en zorg bereid en de aankleding was ook top. We zijn overladen met complimenten van alle gasten. Kortom super tevreden. Grazie mille Joseph !
Sandy Ververs
Sandy Ververs
2022-09-17
Heerlijke pizza's en fijn contact!! Onze bruiloft gasten waren net als wij erg enthousiast.
Karoline Kik
Karoline Kik
2022-09-10
(H)eerlijke verse pizza’s. Ter plaatste vers bereid. Vriendelijke bakkers. Denken met je mee. Super leuke en heerlijke avond gehad. Voor herhaling vatbaar ❤️
Marieke van Aert
Marieke van Aert
2022-09-08
De Pizza Chef heeft ons team event van 40 man perfect afgesloten met een heerlijke antipasti, verrassend goede (en echt Italiaanse) pizza's en fantastische tiramisu. Daarnaast is de stand die ze meehadden erg leuk om te kijken en zijn de twee echte Italiaanse pizza chefs leuk gezelschap. Passen zich aan naar de wensen van het publiek. Kortom, enorme aanrader voor wat voor evenement dan ook!!
Bas Geerts
Bas Geerts
2022-08-19
De Pizza Chef heeft ons feestje onvergetelijk gemaakt. Aardige chefs die echt heerlijke pizza's maken. Een echte aanrader.
Anton Vanhoucke
Anton Vanhoucke
2022-07-13
Houtoven pizza heeft de naam om de top te zijn, maar deze overheerlijke gasgestookte steenoven pizza's zijn net goed of zelfs beter. De pizza's zijn op Napolitaanse wijze gemaakt: dun met enkel geplette Marzano tomaten als rode saus. In tegenstelling tot wat je in veel 'Italiaanse' pizzeria's vindt zijn deze heel puur en zeker niet te zout. Iedereen op het feest genoot er van. Vriendelijke chefs, fijn om afspraken te maken, snel opgebouwd, netjes achtergelaten. Het Italië-gevoel op bestelling!
Jan
Jan
2022-06-29
De Pizza Chef kwam bij ons aan huis om het eten te verzorgen bij een tuinfeest. Buiten werd een gezellige uitspanning opgezet waar de pizza's vers werden bereid en afgebakken in een professionele, echt Italiaanse steenoven. Joseph - dé pizza chef - is een leuke gast met passie voor zijn vak. Heerlijke pizza's. Iedereen was vol lof. Aanrader!
Corina Verweij
Corina Verweij
2022-06-23
Een en al complimenten. Het eten is heerlijk, de service is super, zelfs aan de aankleding gedacht.

Wilt u graag de beste pizza’s laten bereiden op een bedrijfsfeest of evenement? Lees dan meer bijzonderheden over onze Pizza foodtruck.