Wil je de perfecte pizza leren bakken? kom alle geheime leren op onze pizza workshops

Beleef een heerlijke en gezellige italiaanse traditie

Ambachtelijk, traditioneel en 100% Italiaans pizza workshop in Rotterdam: in een uniek rotterdams industrieel pand gaan we de kunst van napolitaanse pizza’s bakken leren.

Deelnemers aan de pizzaworkshop

Pizza's die niet lukken?

× Pizza plakt
× Deeg rijst niet goed
× Pizza is te hard
× Pizza bakt niet goed
× Pizza blijft wit of slap
× Kan je geen goede ingrediënten vinden?

Leer direct van een italiaanse pizza chef stap voor stap hoe je een Napolitaanse pizza moet maken

Geschiedenis van de pizza
Napolitaanse deeg maken
Het process achter rijzen en rijpen van het deeg
Koud techniek
Keuze van ingrediënten
Keuze van meelsoorten
Perfecte tomatensaus maken
Opbollen techniek
Pizzabodem stretchen – dunne bodem met luchtige knapperige rand, de cornicione!
Bak proces

Onze reviews

Wat kan je verwachten?

  • De Authentieke Napolitaanse recept van de pizza chef
  • Voor de workshops zullen we gebruik maken van authentieke italiaanse ingrediënten hoe het is geëist op de document van disciplinaire della pizza napoletana
  • We gaan Italiaanse steenovens gebruiken die op een temperatuur van 500 graden komen. Dit is nodig om Napolitaanse pizza’s te bakken
  • Tips en veel kennis​
  • Een geweldige proeverij
Traditioneel Italiaans pizza
Pizzaplakken

Wil je een authentieke pizza met dunne bodem en luchtige knapperige rand bakken?

Deze originele pizza workshop wordt gegeven door Joseph Lezameta Italiaanse pizza bakker van generaties en oprichter van De Pizza Chef catering. Hij vindt de authenticiteit van zijn eettradities een belangrijk aspect om te behouden en beschermen daarom zal hij zijn best doen om de originele recept te delen zoals in Italië wordt gemaakt.

Zelf een pizza bakken dat smaakt net als in Italië

Voor wie is deze pizza workshop?

  • Voor hobbybakkers die vrienden en familie willen verrassen met een overheerlijke pizza
  • Voor pizza liefhebbers en professionals die een authentieke napolitaanse pizza willen ontdekken
  • Voor professionals uit de horeca en catering die een hoog kwalitatieve product op de markt willen zetten
  • Voor bedrijven die een originele en smaakvolle teamuitje willen organiseren. Bij u op kantoor of werkplaats ook mogelijk: klik hier voor meer info.
Houtgestookte oven

Duur en locatie

De pizza workshop duurt ongeveer 3 uur en vindt plaats bij Food Union in Rotterdam – gratis parkeren.

Deel

Geldig tot eind van de maand €89 per persoon in plaats van €119. Inclusief koffie, frisdrank, hapjes en veel pizza!

Voor bedrijven op locatie

Pizza workshop op de werkvloer!
Meer weten

Kijk beschikbare data en boek nu je Workshop

Voorwaarden

Mocht u om welke reden dan ook niet aanwezig kunnen zijn, dan mag u altijd iemand anders uw plaats laten innemen. Geef dit wel aan ons door.

Indien niet iemand anders uw plaats inneemt, dan geldt het volgende:

  • tot 3 weken voor de gereserveerde datum gelden er geen annuleringskosten
  • annuleert u op een termijn korter dan 3 weken dan brengen wij 50% van het deelname bedrag in rekening
  • annuleert u op een termijn korter dan 1 week dan brengen wij 75% van het deelname bedrag in rekening
  • bij afwezigheid zonder afmelding brengen wij het gehele bedrag in rekening.

 

Meer informatie nodig? Neem contact met ons op via info@depizzachef.nl of 06.17633940.