Italiaans buffet bij u thuis in Rotterdam

Authentiek Italiaans buffet bestellen

Ons Italiaans buffet bestellen is een perfecte manier om uw gasten te laten genieten van de beste producten uit de Italiaanse keuken. Zo kunt u heerlijke authentieke Italiaanse gerechten ontdekken zoals die gegeten worden in een traditioneel restaurant in Italië.

Onze chef koks hebben Italiaanse roots en vinden het belangrijk om hun recepten en kookkunsten te delen. Daarmee zorgen ze er voor dat de kwaliteit van de Italiaanse eettradities niet verloren gaan. Met ons Italiaans buffet kunt u genieten van authentieke recepten die al generaties lang worden gebruikt in de keuken. Zo kunt u de echte kwaliteit van ons eten ontdekken, en precies dat is onze missie.

Italiaanse caprese
Italiaanse bruschetta

Een heerlijk Italiaans buffet op uw eigen locatie

Krijgt u al zin in een heerlijke maaltijd met diverse authentiek Italiaanse gerechten? Maak dan gebruik van de service van onze chef koks en bestel een buffet met heerlijke Italiaanse ingrediënten. U kunt ons Italiaans buffet zowel op locatie laten verzorgen of alleen op locatie laten bezorgen.

Wij verzorgen onze catering met dezelfde passie waarmee we onze recepten bereiden. U kunt dan ook vertrouwen op de beste kwaliteit eten op basis van originele recepten. We importeren de door ons gebruikte ingrediënten zelf uit Italië en werken tevens samen met andere Italiaanse leveranciers. Zo zorgen wij er voor dat al onze gerechten 100% Italiaans zijn

Bestel nu een origineel buffet van Italiaanse origine

Wilt u de smaak van heerlijk authentiek Italiaans eten ontdekken? U kunt bij ons een heerlijk Italiaans buffet bestellen zodat u niet meer van huis hoeft te gaan.

U kunt gezellig thuis of elders samen met uw gasten aan tafel en genieten van een buffet dat onze chef koks vlak daarvoor speciaal voor u hebben bereid. U hoeft dan ook niets voor te bereiden en kunt focussen op een gezellige en smaakvolle avond. Wij kunnen tevens een echt Italiaanse aperitivo borrel voor u verzorgen, met een heerlijke selectie authentieke antipasti hapjes.

De Pizza Chef tiramisu Rotterdam

Kies hier uw Italiaans buffet

Buffet #1

Bruschetta met huisgemarineerde tomaatjes.
Focaccia Genovese.
Affettati parma ham, coppa di parma en mortadella met pistache.
Fusilli al sugo met tomatensaus, basilicum en knoflook.

Buffet #2

Bruschetta met huisgemarineerde tomaatjes.
Focaccia Genovese.
Affettati parma ham, coppa di parma en mortadella met pistache.
Siciliaanse olijven.
Italiaanse kazen.
Canneloni in salsa bianca.
Caprese salade.

Buffet #3

Bruschetta met huisgemarineerde tomaatjes.
Meloen met parmaham.
Focaccia Genovese.
Affettati parma ham, coppa di parma en mortadella met pistache.
Siciliaanse olijven.
Italiaanse kazen.
Canneloni in salsa bianca.
Caprese salade.
Parmigiana di melanzane.
Tiramisu.

Italiaanse hapjes voor uw aperitivo borrel

Wij verzorgen ook een borrel zoals ze dat in Italië doen, met onze authentieke antipasti hapjes!
Een heerlijke een originele selectie van Italiaanse hapjes om de sfeer van uw borrel nog mooier te maken.

Bruschetta met huisgemarineerde tomaatjes.
Focaccia Genovese.
Mortadella met pistache.
Caprese salade hapje.
Siciliaanse olijven.
Italiaanse kazen (provola en gorgonzola).
Meloen met parmaham.
Coppa di parma met gedroogde tomaatje.
Salame Napoli.

€ 6.90 p.p. inclusief btw en bezorging in Rotterdam en omstreken. Minimale afname 30 personen.

Hoe werkt onze buffet catering?

Ruim voordat u en uw gasten willen gaan eten zorgen wij er voor dat we op uw locatie aanwezig zijn. Onze Italiaanse buffetten worden warm geleverd in warmhoudbakken met een chafing dish (rechaud of komfoor), zodat de aan u geleverde gerechten prima op temperatuur blijven. Naast het verzorgen en leveren van de gerechten zorgen wij uiteraard ook voor tafels, luxe servies, bestek, opscheplepels en servetten. Uiteraard kunt u er op rekenen dat u met uw gasten op het afgesproken tijdstip kunt genieten van een heerlijk Italiaans buffet. En het mooiste is, u kunt alles weer vuil aan ons meegeven na het tafelen. Dat zijn de voordelen van een Italiaans buffet bestellen bij De Pizza Chef!

Is onze aanwezigheid niet noodzakelijk en heeft u zelf alles in huis voor de tafelschikking en de mogelijkheid om uw gerechten warm te houden? Dan kunt u rekenen op een extra voordelige offerte!

They say about us

Arthur Langstraat: Tuurtje de Gekste!
Arthur Langstraat: Tuurtje de Gekste!
22/03/2023
Leuke, leerzame maar vooral ook lekkere workshop. Jozef, de Pizzachef geeft niet alleen de benodigde achtergrondinformatie, maar legt alles goed en duidelijk uit. Tegen alle pizza-lovers zeg ik: DOEN!!
Lonneke Smit
Lonneke Smit
03/11/2022
Goed verzorgd, fijne sfeer en meest belangrijk heerlijke pizza’s! Bedankt Pizza Chef! Groetjes, Security Network
Lisette Willemze-Pronk
Lisette Willemze-Pronk
31/10/2022
De Pizza Chef is een enorme aanrader. Fijn in de communicatie, super flexibel, op een heel gepaste manier aanwezig op het feestje met een mooie oven en leuke aankleding, maar het allerbelangrijkste: enorm lekkere pizza’s.
Bart Huizinga
Bart Huizinga
13/10/2022
De Pizza Chef heeft onze bijna 70 gasten voorzien van overheerlijke pizza’s en fantastische tiramisu. Alles werd met liefde en zorg bereid en de aankleding was ook top. We zijn overladen met complimenten van alle gasten. Kortom super tevreden. Grazie mille Joseph !
Sandy Ververs
Sandy Ververs
17/09/2022
Heerlijke pizza’s en fijn contact!! Onze bruiloft gasten waren net als wij erg enthousiast.
Karoline Kik
Karoline Kik
10/09/2022
(H)eerlijke verse pizza’s. Ter plaatste vers bereid. Vriendelijke bakkers. Denken met je mee. Super leuke en heerlijke avond gehad. Voor herhaling vatbaar ❤️
Marieke van Aert
Marieke van Aert
08/09/2022
De Pizza Chef heeft ons team event van 40 man perfect afgesloten met een heerlijke antipasti, verrassend goede (en echt Italiaanse) pizza’s en fantastische tiramisu. Daarnaast is de stand die ze meehadden erg leuk om te kijken en zijn de twee echte Italiaanse pizza chefs leuk gezelschap. Passen zich aan naar de wensen van het publiek. Kortom, enorme aanrader voor wat voor evenement dan ook!!
Bas Geerts
Bas Geerts
19/08/2022
De Pizza Chef heeft ons feestje onvergetelijk gemaakt. Aardige chefs die echt heerlijke pizza’s maken. Een echte aanrader.
Anton Vanhoucke
Anton Vanhoucke
13/07/2022
Houtoven pizza heeft de naam om de top te zijn, maar deze overheerlijke gasgestookte steenoven pizza’s zijn net goed of zelfs beter. De pizza’s zijn op Napolitaanse wijze gemaakt: dun met enkel geplette Marzano tomaten als rode saus. In tegenstelling tot wat je in veel ‘Italiaanse’ pizzeria’s vindt zijn deze heel puur en zeker niet te zout. Iedereen op het feest genoot er van. Vriendelijke chefs, fijn om afspraken te maken, snel opgebouwd, netjes achtergelaten. Het Italië-gevoel op bestelling!
Jan
Jan
29/06/2022
De Pizza Chef kwam bij ons aan huis om het eten te verzorgen bij een tuinfeest. Buiten werd een gezellige uitspanning opgezet waar de pizza’s vers werden bereid en afgebakken in een professionele, echt Italiaanse steenoven. Joseph – dé pizza chef – is een leuke gast met passie voor zijn vak. Heerlijke pizza’s. Iedereen was vol lof. Aanrader!

Kies nu uw Italiaans buffet

Bestel uw buffet via onderstaand formulier. Wij bezorgen in Rotterdam en omgeving.

U kunt ons ook bellen op 06 17633940.

trek gekregen?
Boek een Workshop in Rotterdam