pizza foodtruck huren

pizza foodtruck aan huis

 

Wilt u een pizza foodtruck huren voor een bedrijfsfeest of een ander evenement? Kies dan voor de beste mobiele pizzabakker van Nederland! Onze verse Napolitaanse pizza’s worden bereid volgens Italiaanse familietraditie, in een mobiele en originele Italiaanse pizza steenoven. Ze zijn gezonder dan de meeste andere pizza’s, worden samengesteld met de beste verse ingrediënten en bevatten geen conserveermiddelen of smaakversterkers. Onze pizza chef biedt tijdens uw feest bovendien een gezellige sfeer met een bijzonder entertainment en de verleidelijkste geuren. Een geweldige aanwinst voor uw feest!

Eva Asscheman
Eva Asscheman
2022-06-22
Vorige week heeft Joseph het eten op onze bruiloft verzorgd. Wat een goeie keuze! We kregen veel complimenten van onze gasten. De antipasti zag er erg mooi uit en smaakte net als de pizza's heel goed. "De pizza's worden steeds bijzonderder!" merkte een gast heel terecht op. Dun, knapperig, rijk van smaak en vers uit de oven geserveerd. Er kwamen snel na elkaar rondes van steeds 3 pizza's, waarvan iedereen punten kon pakken. Doordat het zo snel ging vielen er nauwelijks gaten. Het maken van de pizza's trok veel bekijks, het zag er erg leuk uit en was hiermee naast een lekkere ook een mooie toevoeging aan ons feest. Ook de communicatie met Joseph liep fijn; hij dacht met ons mee over hoeveel van welk eten goed bij onze wensen en budget paste. Kortom: lekker eten, leuke presentatie, goede service en geen gedoe!
Steven van Straten
Steven van Straten
2022-06-08
Perfect pizza's, fijne mensen en zeer leuk aangekleed.
Wiesje Hallewas
Wiesje Hallewas
2022-05-18
Het waren heerlijke pizza's met een leuke gezellige chef. Ook de presentatie was leuk. Zeker een aanrader !
Mariska van der Ende
Mariska van der Ende
2022-05-17
Goeie service, flexibel, prettige communicatie en bovenal overheerlijke verse pizza's! Echt een aanrader en zeker voor herhaling vatbaar!
Marijke Vos
Marijke Vos
2022-05-09
We hebben een geweldig feest gehad dankzij de heerlijke antipasti en de meest verrukkelijke pizza’s van de Pizza Chef! Alsof we in Napels waren… Veel oog voor detail: de kar waarin de oven staat werd mooi aangekleed met basilicum- en hangplantjes en de buffet tafel zag er ook mooi uit, maar het was vooral allemaal erg lekker!Joseph en zijn collega waren hartelijk, netjes en dachten goed mee, ze maakten er een feestje van!👌
Suzanne Merema
Suzanne Merema
2022-04-19
Prima service, heldere communicatie & afspraken, maar bovenal overheerlijke pizza's. Een echte aanrader voor ieder feest!
anita fokker
anita fokker
2022-03-17
De pizza chef heeft ons enorm geholpen bij een verrassingsdiner. Enorm flexibel, dacht goed mee en tijdens de avond was het een en al gezelligheid met de pizza chef. Zeker een aanrader!
Leila Ez
Leila Ez
2022-03-09
What a great experience a PIZZA CHEF AT HOME/LOCATION. Original Italian Pizza Great chef Good service/quality
karen & bert hazelaar
karen & bert hazelaar
2022-03-06
Super pizza’s, uitstekend verzorgd, echte aanrader!
Birgitta Van Weersel
Birgitta Van Weersel
2022-01-31
De beste pizza die ik ooit gegeten heb. Erg klantvriendelijk. Bedankt voor de geweldige service. Tot snel!!!!

Waarom onze pizza’s zo bijzonder zijn

Als u een pizza foodtruck huren wilt voor een evenement dan wilt u uw gasten natuurlijk wel een bijzondere ervaring bieden. Daarom is het belangrijk te kiezen voor een mobiele pizzeria die echt hoge kwaliteit biedt. Onze pizza’s worden bereid volgens decennialange traditie, uiteraard volledig ambachtelijk en met uitzonderlijke ingrediënten. Dat betekent de beste tomaten uit Campania, Fior di latte mozzarella, venkel salami, burrata kaas en een coppa di parma van topkwaliteit. De bodem van iedere pizza wordt gemaakt van zuurdesemdeeg, dat maar liefst 48 uur rijst en fermenteert. Het resultaat: een verrukkelijke pizza met een zachte en dunne bodem, van binnen luchtig en knapperig van buiten.

Hoe gaan wij te werk?

Met onze mobiele pizzeria verzorgen wij niet alleen een heerlijke maaltijd, maar tevens een unieke eetervaring. De pizza’s worden vers gebakken door een heuse Italiaanse pizza chef, in passende en verzorgde kokskledij. De ongekend lekkere pizza’s die hij bereidt verspreiden een verleidelijke geur en worden netjes in punten gesneden Zo kunnen uw gasten direct starten met eten zonder lang te hoeven wachten. De pizza punten worden rondgebracht op leuke houten planken. Uiteraard zorgen we tevens voor servetjes, maar u heeft geen bestek nodig. Tenslotte eet u pizza met uw handen!

man's handen en scheutje witte tarwebloem
Pizzabakker met oven

Uw eigen Italiaanse pizza chef

Wist u dat in Italië een pizza chef een trendy figuur is met een belangrijke rol in de Italiaanse culinaire cultuur? De kok die uw pizza’s komt bereiden is zo’n professionele pizzabakker die al jaren met veel passie de lekkerste pizza’s bereidt. Met een achtergrond in Italië heeft hij zowel door familietraditie als met pizza studies de beste leerschool gehad voor het bereiden van een perfecte Napolitaanse pizza. Wilt u een pizza foodtruck huren voor uw evenement, bedrijfsfeest of een andere bijeenkomst? Kies dan voor de Pizza Chef. Hij helpt u graag er een geweldig feest van te maken!

Wilt u graag de beste pizza’s laten bereiden op een feestje bij u thuis? Lees dan meer over onze Pizzabakker aan huis.