De Pizza Chef Rotterdam

Ambachtelijk.
Traditioneel.
100% Italiaans.

Zo bakken we onze pizza's bij u op locatie​.

restaurant_guru
De Pizza Chef catering en pizza foodtruck op locatie

Authentieke Italiaanse pizza catering voor bruiloften Privé en zakelijke evenementen

Wilt u genieten van authentieke Italiaanse pizza catering en een gezellige en unieke avond beleven? De Pizza Chef verzorgt een onvergetelijke Italiaanse catering voor bruiloften, feesten of bedrijfsevenementen, met een smakelijk menu op basis van authentieke Italiaanse pizza’s.

Ambachtelijk. Traditioneel. 100% Italiaans. Zo bakken we onze pizza’s bij u op locatie.

De Pizza Chef verzorgt tevens panini catering tijdens lunchpauzes van bedrijven in Rotterdam en bezorgt de lekkerste Italiaanse broodjes.

Wilt u voor uw bedrijf een geweldige teambuilding workshop organiseren? Onze chef-koks verzorgen graag een unieke pizza workshop met de beste technieken.

Tevreden klanten

Wil je de pizza chef inhuren?

pizza's leren maken?

De Pizza Chef reviews

Arthur Langstraat: Tuurtje de Gekste!
Arthur Langstraat: Tuurtje de Gekste!
22/03/2023
Leuke, leerzame maar vooral ook lekkere workshop. Jozef, de Pizzachef geeft niet alleen de benodigde achtergrondinformatie, maar legt alles goed en duidelijk uit. Tegen alle pizza-lovers zeg ik: DOEN!!
Lonneke Smit
Lonneke Smit
03/11/2022
Goed verzorgd, fijne sfeer en meest belangrijk heerlijke pizza’s! Bedankt Pizza Chef! Groetjes, Security Network
Lisette Willemze-Pronk
Lisette Willemze-Pronk
31/10/2022
De Pizza Chef is een enorme aanrader. Fijn in de communicatie, super flexibel, op een heel gepaste manier aanwezig op het feestje met een mooie oven en leuke aankleding, maar het allerbelangrijkste: enorm lekkere pizza’s.
Bart Huizinga
Bart Huizinga
13/10/2022
De Pizza Chef heeft onze bijna 70 gasten voorzien van overheerlijke pizza’s en fantastische tiramisu. Alles werd met liefde en zorg bereid en de aankleding was ook top. We zijn overladen met complimenten van alle gasten. Kortom super tevreden. Grazie mille Joseph !
Sandy Ververs
Sandy Ververs
17/09/2022
Heerlijke pizza’s en fijn contact!! Onze bruiloft gasten waren net als wij erg enthousiast.
Karoline Kik
Karoline Kik
10/09/2022
(H)eerlijke verse pizza’s. Ter plaatste vers bereid. Vriendelijke bakkers. Denken met je mee. Super leuke en heerlijke avond gehad. Voor herhaling vatbaar ❤️
Marieke van Aert
Marieke van Aert
08/09/2022
De Pizza Chef heeft ons team event van 40 man perfect afgesloten met een heerlijke antipasti, verrassend goede (en echt Italiaanse) pizza’s en fantastische tiramisu. Daarnaast is de stand die ze meehadden erg leuk om te kijken en zijn de twee echte Italiaanse pizza chefs leuk gezelschap. Passen zich aan naar de wensen van het publiek. Kortom, enorme aanrader voor wat voor evenement dan ook!!
Bas Geerts
Bas Geerts
19/08/2022
De Pizza Chef heeft ons feestje onvergetelijk gemaakt. Aardige chefs die echt heerlijke pizza’s maken. Een echte aanrader.
Anton Vanhoucke
Anton Vanhoucke
13/07/2022
Houtoven pizza heeft de naam om de top te zijn, maar deze overheerlijke gasgestookte steenoven pizza’s zijn net goed of zelfs beter. De pizza’s zijn op Napolitaanse wijze gemaakt: dun met enkel geplette Marzano tomaten als rode saus. In tegenstelling tot wat je in veel ‘Italiaanse’ pizzeria’s vindt zijn deze heel puur en zeker niet te zout. Iedereen op het feest genoot er van. Vriendelijke chefs, fijn om afspraken te maken, snel opgebouwd, netjes achtergelaten. Het Italië-gevoel op bestelling!
Jan
Jan
29/06/2022
De Pizza Chef kwam bij ons aan huis om het eten te verzorgen bij een tuinfeest. Buiten werd een gezellige uitspanning opgezet waar de pizza’s vers werden bereid en afgebakken in een professionele, echt Italiaanse steenoven. Joseph – dé pizza chef – is een leuke gast met passie voor zijn vak. Heerlijke pizza’s. Iedereen was vol lof. Aanrader!

Welke pizza catering kiest u?

Bruiloft pizza catering

Organiseer een unieke, originele en gezellige bruiloft met een authentiek Italiaans pizza menu. Wij komen graag naar uw bruiloft met onze professionele Italiaanse De Pizza Chef steenoven, waar wij al uw gasten zullen bedienen met echte Italiaanse pizza, gemaakt door onze eigen chef-koks.

Evenement pizza catering

Heeft u binnenkort een privé-feest of evenement? Niets is leuker dan het aanbieden van een authentiek pizza menu voor uw gasten! Onze chef-koks zorgen voor een gezellige en smakelijke avond door bij u op locatie de lekkerste Italiaanse pizza’s te bakken.

Italiaanse catering voor bedrijven

Pizza catering voor bedrijven

Kies ons pizzamenu voor bedrijfscatering of reserveer de Pizza Chef van het organiseren van een onvergetelijk evenement op locatie voor uw bedrijf en uw gasten.

Panini lunch bezorging

Wij bezorgen authentieke Italiaanse broodjes voor de lunch! De Pizza Chef biedt bedrijven en werkgroepen een unieke code die iedere werknemer bij bestelling kan gebruiken. Probeer deze panini-ervaring zelf!

Teambuilding workshops

Zelf pizza’s bakken is een leuke en boeiende teambuilding activiteit. Leer samenwerken en sta op als een team door goed te communiceren tijdens het bereiden van echte Napolitaanse pizza’s. Niets leuker dan onze unieke pizza workshops op locatie, verzorgd door professionele pizzabakkers.

de pizza chef inhuren?

Onze koks

Onze chef-koks zijn echte pizza meesters, die verliefd zijn geworden op de Italiaanse bakkunst.

Onze pizza bakkers hebben jarenlange ervaring en staan klaar om hun knowhow te delen, direct bij u op locatie. Ze bereiden heerlijke pizza’s met alleen de verste ingrediënten en gebruiken traditionele baktechnieken om uw evenement onvergetelijk te maken.

chefs preparing pizza

Bekijk onze menu's

pizza

Onze chef-koks bakken de lekkerste authentieke pizza’s, geheel volgens Italiaanse pizza normen. Om een authentieke Italiaanse pizza catering te bieden werken ze met een beperkt menu, met superieure uit Italië geïmporteerde ingrediënten. Uiteraard gebruiken ze daarbij een traditionele Italiaanse pizza steenoven.

Panini

De echte Italiaanse broodjes zijn gearriveerd in Nederland en u kunt ze nu bestellen voor uw lunchpauzes op kantoor: Bekijk onze uitgebreide menukaart en ontvang eenvoudig uw panini’s van echt Italiaans geroosterd brood, gevuld met de lekkerste ingrediënten, simpelweg door één enkele bestelling te plaatsen.

Neem contact op voor meer informatie

Wilt u meer weten over de authentieke Italiaanse pizza catering diensten van De Pizza Chef of heeft u vragen over de mogelijkheden voor een evenement? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier en geef aan wat uw vragen of wensen zijn. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Neem direct contact op:
06 17633940

trek gekregen?
Boek een Workshop in Rotterdam