Vier de mooiste dag van uw leven met onze originele pizza catering voor uw bruiloft

Pizza op uw bruiloft: de tweede keer dat u deze dag “ja ik wil" zult zeggen

Deel de vreugde van uw speciale dag met familie en vrienden en kies voor onze pizza catering voor bruiloften. De Pizza Chef brengt de lekkerste pizza’s aan tafel, om te delen met de mensen van wie u houdt.

Maak uw bruiloft buffet origineel met vers bereide ambachtelijke pizza, gemaakt met 100% Italiaanse ingrediënten. Uiteraard bakken onze Italiaanse chef-koks uw pizza live bij u op locatie, in een authentieke mobiele Italiaanse steenoven.

Pizza food truck oven Nederlands
Authentieke Italiaanse pizza catering

Een onvergetelijke bruiloft catering

Pizza catering op uw bruiloft organiseren? Een goed idee! De Pizza Chef zorgt voor unieke momenten die u en uw gasten zich voor altijd zullen herinneren. Wij zijn een echt Italiaanse cateraar met een goede reputatie en vele jaren ervaring, die een product biedt van een hoge kwaliteit.

Onze chef-koks zijn getraind en ervaren in het bakken van echt Italiaanse pizza’s. Ze gebruiken traditionele methoden en ingrediënten volgens Italiaanse stijl. Met Napolitaanse pizza’s, gebakken in een professionele Italiaanse steenoven en gemaakt met geïmporteerde Italiaanse ingrediënten, houden zij de Italiaanse tradities hoog. Een perfecte pizza catering voor uw bruiloft dus!

Italian selected ingredients

Geselecteerde ingrediënten

Al onze pizza ingrediënten komen 100% uit Italië

Italian Pizza Chefs

Authentieke Italiaanse pizza

Gebakken volgens de Napolitaanse authentieke pizza vereniging (AVPN)

Elite dinner Catering

Unieke bruiloft catering

Wij bieden een bijzondere authentieke Italiaanse beleving

Wil je de pizza chef foodtruck huren?

Onze reviews

Angelique Blewanus
Angelique Blewanus
18/07/2023
Goede communicatie en vriendelijke mensen. Op de dag zelf mooi op tijd aanwezig en zag er verzorgd uit. Maar vooral ook heerlijke vers bereiden pizza’s met een leuk concept uit geserveerd. Kortom een echte aanrader!
Uit de Band
Uit de Band
17/06/2023
De pizzaworkshop gedaan bij de pizza chef. Ondanks het bezit van een echte houtoven en mijn ervaring met het bakken van pizza’s toch veel geleerd. Een aanrader.
Anushka Deshpande
Anushka Deshpande
14/06/2023
I attended one of the events catered by De Pizza Chef, and their pizza was the highlight of my day! The chef is really friendly and most importantly makes really delicious pizzas!
Ralf Fleuren
Ralf Fleuren
30/05/2023
Ik ben een echte pizzafan en heb mezelf al wat dingen geleerd. Door de workshop bij de Pizzachef heb ik mijn pizzaskills flink kunnen verbeteren. Zelf deeg maken met een eenvoudig recept, het opbollen en stretchen en het beleggen. Joseph legt het heel duidelijk uit en het was een leuke en leerzame workshop. De pizza aan het einde was echt super lekker.
Ferry Jansen
Ferry Jansen
29/05/2023
Één woord hiervoor, TOP! Heerlijke verse pizza’s. Super vriendelijk en veel mogelijkheden. Dit is de echte Italiaanse pizza’s. En gewoon aan huis!!
Fatih Yilmaz
Fatih Yilmaz
30/03/2023
Lekkere panini’s aanrader!
Arthur Langstraat: Tuurtje de Gekste!
Arthur Langstraat: Tuurtje de Gekste!
22/03/2023
Leuke, leerzame maar vooral ook lekkere workshop. Jozef, de Pizzachef geeft niet alleen de benodigde achtergrondinformatie, maar legt alles goed en duidelijk uit. Tegen alle pizza-lovers zeg ik: DOEN!!
Lonneke Smit
Lonneke Smit
03/11/2022
Goed verzorgd, fijne sfeer en meest belangrijk heerlijke pizza’s! Bedankt Pizza Chef! Groetjes, Security Network
Lisette Willemze-Pronk
Lisette Willemze-Pronk
31/10/2022
De Pizza Chef is een enorme aanrader. Fijn in de communicatie, super flexibel, op een heel gepaste manier aanwezig op het feestje met een mooie oven en leuke aankleding, maar het allerbelangrijkste: enorm lekkere pizza’s.
Bart Huizinga
Bart Huizinga
13/10/2022
De Pizza Chef heeft onze bijna 70 gasten voorzien van overheerlijke pizza’s en fantastische tiramisu. Alles werd met liefde en zorg bereid en de aankleding was ook top. We zijn overladen met complimenten van alle gasten. Kortom super tevreden. Grazie mille Joseph !

Boek uw bruiloft catering

Heeft u ooit overwogen te kiezen voor catering voor uw bruiloft met een op Napolitaanse pizza gebaseerd menu? U zult er geen spijt van krijgen. Wij verzorgen alles: onze chef-koks komen met de mobiele Italiaanse De Pizza Chef steenoven op uw trouwlocatie aan, klaar om al uw gasten te bedienen.

Neem contact op voor een vrijblijvend offerte

De Pizza Chef biedt pizza catering voor uw bruiloft en organiseert de meest romantische en smakelijke dag van uw leven. Wilt u meer weten over onze bruiloft catering diensten of heeft u vragen over de mogelijkheden? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en geef ons aan wat uw wensen of vragen zijn. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw vragen of wensen te bespreken.

U kunt ons ook bellen op 06 17633940.

trek gekregen?
Boek een Workshop in Rotterdam