Vier de mooiste dag van uw leven met onze originele pizza catering voor uw bruiloft

Pizza op uw bruiloft: de tweede keer dat u deze dag “ja ik wil" zult zeggen

Deel de vreugde van uw speciale dag met familie en vrienden en kies voor onze pizza catering voor bruiloften. De Pizza Chef brengt de lekkerste pizza’s aan tafel, om te delen met de mensen van wie u houdt.

Maak uw bruiloft buffet origineel met vers bereide ambachtelijke pizza, gemaakt met 100% Italiaanse ingrediënten. Uiteraard bakken onze Italiaanse chef-koks uw pizza live bij u op locatie, in een authentieke mobiele Italiaanse steenoven.

Pizza food truck oven Nederlands
Authentieke Italiaanse pizza catering

Een onvergetelijke bruiloft catering

Pizza catering op uw bruiloft organiseren? Een goed idee! De Pizza Chef zorgt voor unieke momenten die u en uw gasten zich voor altijd zullen herinneren. Wij zijn een echt Italiaanse cateraar met een goede reputatie en vele jaren ervaring, die een product biedt van een hoge kwaliteit.

Onze chef-koks zijn getraind en ervaren in het bakken van echt Italiaanse pizza’s. Ze gebruiken traditionele methoden en ingrediënten volgens Italiaanse stijl. Met Napolitaanse pizza’s, gebakken in een professionele Italiaanse steenoven en gemaakt met geïmporteerde Italiaanse ingrediënten, houden zij de Italiaanse tradities hoog. Een perfecte pizza catering voor uw bruiloft dus!

Italian selected ingredients

Geselecteerde ingrediënten

Al onze pizza ingrediënten komen 100% uit Italië

Italian Pizza Chefs

Authentieke Italiaanse pizza

Gebakken volgens de Napolitaanse authentieke pizza vereniging (AVPN)

Elite dinner Catering

Unieke bruiloft catering

Wij bieden een bijzondere authentieke Italiaanse beleving

Wil je de pizza chef foodtruck huren?

Onze reviews

Arthur Langstraat: Tuurtje de Gekste!
Arthur Langstraat: Tuurtje de Gekste!
22/03/2023
Leuke, leerzame maar vooral ook lekkere workshop. Jozef, de Pizzachef geeft niet alleen de benodigde achtergrondinformatie, maar legt alles goed en duidelijk uit. Tegen alle pizza-lovers zeg ik: DOEN!!
Lonneke Smit
Lonneke Smit
03/11/2022
Goed verzorgd, fijne sfeer en meest belangrijk heerlijke pizza’s! Bedankt Pizza Chef! Groetjes, Security Network
Lisette Willemze-Pronk
Lisette Willemze-Pronk
31/10/2022
De Pizza Chef is een enorme aanrader. Fijn in de communicatie, super flexibel, op een heel gepaste manier aanwezig op het feestje met een mooie oven en leuke aankleding, maar het allerbelangrijkste: enorm lekkere pizza’s.
Bart Huizinga
Bart Huizinga
13/10/2022
De Pizza Chef heeft onze bijna 70 gasten voorzien van overheerlijke pizza’s en fantastische tiramisu. Alles werd met liefde en zorg bereid en de aankleding was ook top. We zijn overladen met complimenten van alle gasten. Kortom super tevreden. Grazie mille Joseph !
Sandy Ververs
Sandy Ververs
17/09/2022
Heerlijke pizza’s en fijn contact!! Onze bruiloft gasten waren net als wij erg enthousiast.
Karoline Kik
Karoline Kik
10/09/2022
(H)eerlijke verse pizza’s. Ter plaatste vers bereid. Vriendelijke bakkers. Denken met je mee. Super leuke en heerlijke avond gehad. Voor herhaling vatbaar ❤️
Marieke van Aert
Marieke van Aert
08/09/2022
De Pizza Chef heeft ons team event van 40 man perfect afgesloten met een heerlijke antipasti, verrassend goede (en echt Italiaanse) pizza’s en fantastische tiramisu. Daarnaast is de stand die ze meehadden erg leuk om te kijken en zijn de twee echte Italiaanse pizza chefs leuk gezelschap. Passen zich aan naar de wensen van het publiek. Kortom, enorme aanrader voor wat voor evenement dan ook!!
Bas Geerts
Bas Geerts
19/08/2022
De Pizza Chef heeft ons feestje onvergetelijk gemaakt. Aardige chefs die echt heerlijke pizza’s maken. Een echte aanrader.
Anton Vanhoucke
Anton Vanhoucke
13/07/2022
Houtoven pizza heeft de naam om de top te zijn, maar deze overheerlijke gasgestookte steenoven pizza’s zijn net goed of zelfs beter. De pizza’s zijn op Napolitaanse wijze gemaakt: dun met enkel geplette Marzano tomaten als rode saus. In tegenstelling tot wat je in veel ‘Italiaanse’ pizzeria’s vindt zijn deze heel puur en zeker niet te zout. Iedereen op het feest genoot er van. Vriendelijke chefs, fijn om afspraken te maken, snel opgebouwd, netjes achtergelaten. Het Italië-gevoel op bestelling!
Jan
Jan
29/06/2022
De Pizza Chef kwam bij ons aan huis om het eten te verzorgen bij een tuinfeest. Buiten werd een gezellige uitspanning opgezet waar de pizza’s vers werden bereid en afgebakken in een professionele, echt Italiaanse steenoven. Joseph – dé pizza chef – is een leuke gast met passie voor zijn vak. Heerlijke pizza’s. Iedereen was vol lof. Aanrader!

Boek uw bruiloft catering

Heeft u ooit overwogen te kiezen voor catering voor uw bruiloft met een op Napolitaanse pizza gebaseerd menu? U zult er geen spijt van krijgen. Wij verzorgen alles: onze chef-koks komen met de mobiele Italiaanse De Pizza Chef steenoven op uw trouwlocatie aan, klaar om al uw gasten te bedienen.

Neem contact op voor een vrijblijvend offerte

De Pizza Chef biedt pizza catering voor uw bruiloft en organiseert de meest romantische en smakelijke dag van uw leven. Wilt u meer weten over onze bruiloft catering diensten of heeft u vragen over de mogelijkheden? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en geef ons aan wat uw wensen of vragen zijn. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw vragen of wensen te bespreken.

U kunt ons ook bellen op 06 17633940.

trek gekregen?
Boek een Workshop in Rotterdam