De Pizza Chef Broodjes

Panini broodjes laten bezorgen lunchpauze

Italiaanse panini broodjes laten bezorgen voor uw zakelijke lunch

Panini broodjes laten bezorgen voor uw lunchpauze in Rotterdam en omstreken? De Pizza Chef biedt de lekkerste panini’s: Italiaanse geroosterde broodjes met de beste 100% Italiaanse ingrediënten.

Ingredients sandwiches
Panini mozzarella broodjes

Wij bezorgen authentieke Italiaanse panini’s tot aan de deur van uw bedrijf

Is het lunchtijd en heeft u zin in een lekker broodje? De Pizza Chef uit Rotterdam staat klaar om u en uw zakenpartners onze overheerlijke Italiaanse panini’s te bezorgen. Van onze Italiaanse keuken, rechtstreeks naar uw bedrijf. Een panini is een echt Italiaans broodje, bereid met de lekkerste ingrediënten, die rechtstreeks van door ons geselecteerde boerderijen uit Italië worden geïmporteerd.

Kies uw Italiaanse broodjes uit ons Panini-menu: we bereiden ze vers en bezorgen ze in Rotterdam en omstreken op het aangegeven tijdstip bij uw bedrijf. Wacht niet langer. Onze broodjes en ingrediënten zijn supervers en klaar om van te smullen.

Fast and simple lunch delivery

Snel en eenvoudig

Individuele bestellingen, eenmalige levering

Italian Pizza Chefs

100% Italiaanse panini’s

De broodjes worden bereid met de beste Italiaanse ingrediënten en technieken

Alternative lunch

Alternatieve dagelijkse lunch

Probeer onze panini’s en start een nieuwe kantoortraditie

Broodjes in Rotterdam zoals u ze nog nooit heeft geproefd

Het talent van onze chef-koks garandeert een verse lunch met een perfecte balans tussen smaak en echte Italiaanse ingrediënten, in een simpel en praktisch format: De Pizza Chef panini’s. Kies uw eigen authentieke Italiaanse panini en geniet van een heerlijke zakelijke lunch in Rotterdam en omstreken. Daarom is De PIzza Chef panini broodjes laten bezorgen in uw lunchpauze een goed idee!

Wat men zegt over ons

Arthur Langstraat: Tuurtje de Gekste!
Arthur Langstraat: Tuurtje de Gekste!
22/03/2023
Leuke, leerzame maar vooral ook lekkere workshop. Jozef, de Pizzachef geeft niet alleen de benodigde achtergrondinformatie, maar legt alles goed en duidelijk uit. Tegen alle pizza-lovers zeg ik: DOEN!!
Lonneke Smit
Lonneke Smit
03/11/2022
Goed verzorgd, fijne sfeer en meest belangrijk heerlijke pizza’s! Bedankt Pizza Chef! Groetjes, Security Network
Lisette Willemze-Pronk
Lisette Willemze-Pronk
31/10/2022
De Pizza Chef is een enorme aanrader. Fijn in de communicatie, super flexibel, op een heel gepaste manier aanwezig op het feestje met een mooie oven en leuke aankleding, maar het allerbelangrijkste: enorm lekkere pizza’s.
Bart Huizinga
Bart Huizinga
13/10/2022
De Pizza Chef heeft onze bijna 70 gasten voorzien van overheerlijke pizza’s en fantastische tiramisu. Alles werd met liefde en zorg bereid en de aankleding was ook top. We zijn overladen met complimenten van alle gasten. Kortom super tevreden. Grazie mille Joseph !
Sandy Ververs
Sandy Ververs
17/09/2022
Heerlijke pizza’s en fijn contact!! Onze bruiloft gasten waren net als wij erg enthousiast.
Karoline Kik
Karoline Kik
10/09/2022
(H)eerlijke verse pizza’s. Ter plaatste vers bereid. Vriendelijke bakkers. Denken met je mee. Super leuke en heerlijke avond gehad. Voor herhaling vatbaar ❤️
Marieke van Aert
Marieke van Aert
08/09/2022
De Pizza Chef heeft ons team event van 40 man perfect afgesloten met een heerlijke antipasti, verrassend goede (en echt Italiaanse) pizza’s en fantastische tiramisu. Daarnaast is de stand die ze meehadden erg leuk om te kijken en zijn de twee echte Italiaanse pizza chefs leuk gezelschap. Passen zich aan naar de wensen van het publiek. Kortom, enorme aanrader voor wat voor evenement dan ook!!
Bas Geerts
Bas Geerts
19/08/2022
De Pizza Chef heeft ons feestje onvergetelijk gemaakt. Aardige chefs die echt heerlijke pizza’s maken. Een echte aanrader.
Anton Vanhoucke
Anton Vanhoucke
13/07/2022
Houtoven pizza heeft de naam om de top te zijn, maar deze overheerlijke gasgestookte steenoven pizza’s zijn net goed of zelfs beter. De pizza’s zijn op Napolitaanse wijze gemaakt: dun met enkel geplette Marzano tomaten als rode saus. In tegenstelling tot wat je in veel ‘Italiaanse’ pizzeria’s vindt zijn deze heel puur en zeker niet te zout. Iedereen op het feest genoot er van. Vriendelijke chefs, fijn om afspraken te maken, snel opgebouwd, netjes achtergelaten. Het Italië-gevoel op bestelling!
Jan
Jan
29/06/2022
De Pizza Chef kwam bij ons aan huis om het eten te verzorgen bij een tuinfeest. Buiten werd een gezellige uitspanning opgezet waar de pizza’s vers werden bereid en afgebakken in een professionele, echt Italiaanse steenoven. Joseph – dé pizza chef – is een leuke gast met passie voor zijn vak. Heerlijke pizza’s. Iedereen was vol lof. Aanrader!

Hoe het werkt

Bent u een bedrijf of werkgroep in Rotterdam en omgeving?

  1. Vraag via onderstaand formulier je unieke De Pizza Chef Broodjes code aan.
  2. Voeg uw unieke code toe aan uw cumulatieve bestelling op het panini-menu.
  3. Wees klaar om al uw vers bereide panini’s in één keer te ontvangen, rechtstreeks naar uw kantoor.

 

U kunt ons ook bellen op
06 17633940.

trek gekregen?
Boek een Workshop in Rotterdam