De Pizza Chef Broodjes

Panini broodjes laten bezorgen lunchpauze

Italiaanse panini broodjes laten bezorgen voor uw zakelijke lunch

Panini broodjes laten bezorgen voor uw lunchpauze in Rotterdam en omstreken? De Pizza Chef biedt de lekkerste panini’s: Italiaanse geroosterde broodjes met de beste 100% Italiaanse ingrediënten.

Ingredients sandwiches
Panini mozzarella broodjes

Wij bezorgen authentieke Italiaanse panini’s tot aan de deur van uw bedrijf

Is het lunchtijd en heeft u zin in een lekker broodje? De Pizza Chef uit Rotterdam staat klaar om u en uw zakenpartners onze overheerlijke Italiaanse panini’s te bezorgen. Van onze Italiaanse keuken, rechtstreeks naar uw bedrijf. Een panini is een echt Italiaans broodje, bereid met de lekkerste ingrediënten, die rechtstreeks van door ons geselecteerde boerderijen uit Italië worden geïmporteerd.

Kies uw Italiaanse broodjes uit ons Panini-menu: we bereiden ze vers en bezorgen ze in Rotterdam en omstreken op het aangegeven tijdstip bij uw bedrijf. Wacht niet langer. Onze broodjes en ingrediënten zijn supervers en klaar om van te smullen.

Fast and simple lunch delivery

Snel en eenvoudig

Individuele bestellingen, eenmalige levering

Italian Pizza Chefs

100% Italiaanse panini’s

De broodjes worden bereid met de beste Italiaanse ingrediënten en technieken

Alternative lunch

Alternatieve dagelijkse lunch

Probeer onze panini’s en start een nieuwe kantoortraditie

Broodjes in Rotterdam zoals u ze nog nooit heeft geproefd

Het talent van onze chef-koks garandeert een verse lunch met een perfecte balans tussen smaak en echte Italiaanse ingrediënten, in een simpel en praktisch format: De Pizza Chef panini’s. Kies uw eigen authentieke Italiaanse panini en geniet van een heerlijke zakelijke lunch in Rotterdam en omstreken. Daarom is De PIzza Chef panini broodjes laten bezorgen in uw lunchpauze een goed idee!

Wat men zegt over ons

Anna van Oostenbrugge
Anna van Oostenbrugge
18/10/2023
Wat hebben we genoten van de pizza's van De Pizza Chef op onze trouwdag. Er waren veel gasten met allergieën, maar daar werd heel goed mee omgegaan en iedereen heeft van lekkere pizza kunnen genieten. En de kwaliteit van de pizza's was heel erg goed. Een aanrader als je een ongedwongen diner op je trouwdag wilt!
Erwin van Oostenbrugge
Erwin van Oostenbrugge
17/10/2023
Super lekkere pizza met een leuke opzet en makkelijk geregeld. Erg leuke ervaring!
Pieter Dam
Pieter Dam
29/08/2023
Heerlijke pizza's voor jong en oud. Mijn feestje was compleet!
Sophie van Stokkum
Sophie van Stokkum
17/08/2023
Super lekkere pizza's, goede service en erg mooie aankleding! Al onze gasten waren mega enthousiast over de pizza's en over de vriendelijkheid van het personeel. Echt een aanrader!
Angelique Blewanus
Angelique Blewanus
18/07/2023
Goede communicatie en vriendelijke mensen. Op de dag zelf mooi op tijd aanwezig en zag er verzorgd uit. Maar vooral ook heerlijke vers bereiden pizza's met een leuk concept uit geserveerd. Kortom een echte aanrader!
Uit de Band
Uit de Band
17/06/2023
De pizzaworkshop gedaan bij de pizza chef. Ondanks het bezit van een echte houtoven en mijn ervaring met het bakken van pizza's toch veel geleerd. Een aanrader.
Anushka Deshpande
Anushka Deshpande
14/06/2023
I attended one of the events catered by De Pizza Chef, and their pizza was the highlight of my day! The chef is really friendly and most importantly makes really delicious pizzas!
Ralf Fleuren
Ralf Fleuren
30/05/2023
Ik ben een echte pizzafan en heb mezelf al wat dingen geleerd. Door de workshop bij de Pizzachef heb ik mijn pizzaskills flink kunnen verbeteren. Zelf deeg maken met een eenvoudig recept, het opbollen en stretchen en het beleggen. Joseph legt het heel duidelijk uit en het was een leuke en leerzame workshop. De pizza aan het einde was echt super lekker.
Ferry Jansen
Ferry Jansen
29/05/2023
Één woord hiervoor, TOP! Heerlijke verse pizza’s. Super vriendelijk en veel mogelijkheden. Dit is de echte Italiaanse pizza’s. En gewoon aan huis!!
Fatih Yilmaz
Fatih Yilmaz
30/03/2023
Lekkere panini’s aanrader!

Hoe het werkt

Bent u een bedrijf of werkgroep in Rotterdam en omgeving?

  1. Vraag via onderstaand formulier je unieke De Pizza Chef Broodjes code aan.
  2. Voeg uw unieke code toe aan uw cumulatieve bestelling op het panini-menu.
  3. Wees klaar om al uw vers bereide panini’s in één keer te ontvangen, rechtstreeks naar uw kantoor.

 

U kunt ons ook bellen op
06 17633940.

trek gekregen?
Boek een Workshop in Rotterdam