Plan unieke evenementen met onze pizza catering voor bedrijven

Met onze pizza catering voor bedrijven beleeft u een bijzondere pizza-ervaring op locatie

Onze chef-koks bereiden ter plekke authentiek Italiaanse pizza’s op een mobiele professionele Italiaanse steenoven. Met de beste ingrediënten van 100% Italiaanse origine en vers deeg garanderen we een smakelijke bijeenkomst met een gezellige ambiance.

Wilt u een bijzonder zakelijk evenement organiseren? Met onze professionele Italiaanse pizza steenoven en de smakelijkste pizza’s wordt het een bijeenkomst die uw klanten, partners en collega’s niet snel zullen vergeten. Onze chef-koks staan voor u klaar om er een geweldige bijeenkomst van te maken.

Maak uw zakelijke evenementen onvergetelijk met Italiaanse chef-koks van De Pizza Chef. U kunt rekenen op een op maat gemaakt pizza menu dat voldoet aan uw specifieke wensen, zodat u zelf de soorten Napolitaanse pizza’s kunt kiezen die u aan tafel wilt laten serveren.

Pizzaiolo at work
Foodtrack Italiaanse pizza steenoven

Waarom kiezen voor De Pizza Chef?

Met onze pizza catering bieden wij een originele en unieke beleving. Met het ter plekke klaarmaken van Napolitaanse pizza’s in onze traditionele Italiaanse steenoven dragen wij bij aan de ambiance van uw zakelijke evenement. Er ontstaat een leuke, ongedwongen sfeer waar uw gasten optimaal van zullen genieten.

Onze Italiaanse chef-koks hebben de kennis en ervaring om heerlijke pizza’s te bakken van een hoge kwaliteit, die uw gasten zeker zullen waarderen. Daarbij bieden wij een uniek pizza menu op maat, dat niet altijd beschikbaar is via traditionele catering opties.

Italian selected ingredients

Geselecteerde ingrediënten

Al onze pizza ingrediënten komen 100% uit Italië

Italian Pizza Chefs

Authentieke Italiaanse pizza

Gebakken volgens de Napolitaanse authentieke pizza vereniging (AVPN)

Elite dinner Catering

Unieke zakelijke pizza catering

Unieke zakelijke pizza catering

Neem contact met ons op en boek uw beleving

Wilt u een origineel zakelijk evenement organiseren? Reken voor festivals en evenementen op een professionele pizza cateraar. De Pizza Chef biedt de gezelligste pizza catering voor festivals en evenementen en de lekkerste Napolitaanse pizza uit Rotterdam. Plan uw volgende bedrijfscatering in met het pizza menu van De Pizza Chef en zorg voor een onvergetelijke ervaring.

Vertrouw voor uw zakelijke evenementen op De Pizza Chef en boek onze unieke Napolitaanse pizza catering voor bedrijven. Uw gasten zullen u dankbaar zijn.

Tevreden klanten

Wat men zegt over ons

Arthur Langstraat: Tuurtje de Gekste!
Arthur Langstraat: Tuurtje de Gekste!
22/03/2023
Leuke, leerzame maar vooral ook lekkere workshop. Jozef, de Pizzachef geeft niet alleen de benodigde achtergrondinformatie, maar legt alles goed en duidelijk uit. Tegen alle pizza-lovers zeg ik: DOEN!!
Lonneke Smit
Lonneke Smit
03/11/2022
Goed verzorgd, fijne sfeer en meest belangrijk heerlijke pizza’s! Bedankt Pizza Chef! Groetjes, Security Network
Lisette Willemze-Pronk
Lisette Willemze-Pronk
31/10/2022
De Pizza Chef is een enorme aanrader. Fijn in de communicatie, super flexibel, op een heel gepaste manier aanwezig op het feestje met een mooie oven en leuke aankleding, maar het allerbelangrijkste: enorm lekkere pizza’s.
Bart Huizinga
Bart Huizinga
13/10/2022
De Pizza Chef heeft onze bijna 70 gasten voorzien van overheerlijke pizza’s en fantastische tiramisu. Alles werd met liefde en zorg bereid en de aankleding was ook top. We zijn overladen met complimenten van alle gasten. Kortom super tevreden. Grazie mille Joseph !
Sandy Ververs
Sandy Ververs
17/09/2022
Heerlijke pizza’s en fijn contact!! Onze bruiloft gasten waren net als wij erg enthousiast.
Karoline Kik
Karoline Kik
10/09/2022
(H)eerlijke verse pizza’s. Ter plaatste vers bereid. Vriendelijke bakkers. Denken met je mee. Super leuke en heerlijke avond gehad. Voor herhaling vatbaar ❤️
Marieke van Aert
Marieke van Aert
08/09/2022
De Pizza Chef heeft ons team event van 40 man perfect afgesloten met een heerlijke antipasti, verrassend goede (en echt Italiaanse) pizza’s en fantastische tiramisu. Daarnaast is de stand die ze meehadden erg leuk om te kijken en zijn de twee echte Italiaanse pizza chefs leuk gezelschap. Passen zich aan naar de wensen van het publiek. Kortom, enorme aanrader voor wat voor evenement dan ook!!
Bas Geerts
Bas Geerts
19/08/2022
De Pizza Chef heeft ons feestje onvergetelijk gemaakt. Aardige chefs die echt heerlijke pizza’s maken. Een echte aanrader.
Anton Vanhoucke
Anton Vanhoucke
13/07/2022
Houtoven pizza heeft de naam om de top te zijn, maar deze overheerlijke gasgestookte steenoven pizza’s zijn net goed of zelfs beter. De pizza’s zijn op Napolitaanse wijze gemaakt: dun met enkel geplette Marzano tomaten als rode saus. In tegenstelling tot wat je in veel ‘Italiaanse’ pizzeria’s vindt zijn deze heel puur en zeker niet te zout. Iedereen op het feest genoot er van. Vriendelijke chefs, fijn om afspraken te maken, snel opgebouwd, netjes achtergelaten. Het Italië-gevoel op bestelling!
Jan
Jan
29/06/2022
De Pizza Chef kwam bij ons aan huis om het eten te verzorgen bij een tuinfeest. Buiten werd een gezellige uitspanning opgezet waar de pizza’s vers werden bereid en afgebakken in een professionele, echt Italiaanse steenoven. Joseph – dé pizza chef – is een leuke gast met passie voor zijn vak. Heerlijke pizza’s. Iedereen was vol lof. Aanrader!

Meer weten over de zakelijke pizza catering van De Pizza Chef?

Wilt u meer weten over onze pizza catering voor bedrijven of heeft u vragen over de mogelijkheden? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier en geef aan wat uw vragen of wensen zijn. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

U kunt ons ook bellen op
06 17633940.

trek gekregen?
Boek een Workshop in Rotterdam