Plan unieke evenementen met onze pizza catering voor bedrijven

Met onze pizza catering voor bedrijven beleeft u een bijzondere pizza-ervaring op locatie

Onze chef-koks bereiden ter plekke authentiek Italiaanse pizza’s op een mobiele professionele Italiaanse steenoven. Met de beste ingrediënten van 100% Italiaanse origine en vers deeg garanderen we een smakelijke bijeenkomst met een gezellige ambiance.

Wilt u een bijzonder zakelijk evenement organiseren? Met onze professionele Italiaanse pizza steenoven en de smakelijkste pizza’s wordt het een bijeenkomst die uw klanten, partners en collega’s niet snel zullen vergeten. Onze chef-koks staan voor u klaar om er een geweldige bijeenkomst van te maken.

Maak uw zakelijke evenementen onvergetelijk met Italiaanse chef-koks van De Pizza Chef. U kunt rekenen op een op maat gemaakt pizza menu dat voldoet aan uw specifieke wensen, zodat u zelf de soorten Napolitaanse pizza’s kunt kiezen die u aan tafel wilt laten serveren.

Pizzaiolo at work
Foodtrack Italiaanse pizza steenoven

Waarom kiezen voor De Pizza Chef?

Met onze pizza catering bieden wij een originele en unieke beleving. Met het ter plekke klaarmaken van Napolitaanse pizza’s in onze traditionele Italiaanse steenoven dragen wij bij aan de ambiance van uw zakelijke evenement. Er ontstaat een leuke, ongedwongen sfeer waar uw gasten optimaal van zullen genieten.

Onze Italiaanse chef-koks hebben de kennis en ervaring om heerlijke pizza’s te bakken van een hoge kwaliteit, die uw gasten zeker zullen waarderen. Daarbij bieden wij een uniek pizza menu op maat, dat niet altijd beschikbaar is via traditionele catering opties.

Italian selected ingredients

Geselecteerde ingrediënten

Al onze pizza ingrediënten komen 100% uit Italië

Italian Pizza Chefs

Authentieke Italiaanse pizza

Gebakken volgens de Napolitaanse authentieke pizza vereniging (AVPN)

Elite dinner Catering

Unieke zakelijke pizza catering

Unieke zakelijke pizza catering

Neem contact met ons op en boek uw beleving

Wilt u een origineel zakelijk evenement organiseren? Reken voor festivals en evenementen op een professionele pizza cateraar. De Pizza Chef biedt de gezelligste pizza catering voor festivals en evenementen en de lekkerste Napolitaanse pizza uit Rotterdam. Plan uw volgende bedrijfscatering in met het pizza menu van De Pizza Chef en zorg voor een onvergetelijke ervaring.

Vertrouw voor uw zakelijke evenementen op De Pizza Chef en boek onze unieke Napolitaanse pizza catering voor bedrijven. Uw gasten zullen u dankbaar zijn.

Tevreden klanten

Wat men zegt over ons

Angelique Blewanus
Angelique Blewanus
18/07/2023
Goede communicatie en vriendelijke mensen. Op de dag zelf mooi op tijd aanwezig en zag er verzorgd uit. Maar vooral ook heerlijke vers bereiden pizza’s met een leuk concept uit geserveerd. Kortom een echte aanrader!
Uit de Band
Uit de Band
17/06/2023
De pizzaworkshop gedaan bij de pizza chef. Ondanks het bezit van een echte houtoven en mijn ervaring met het bakken van pizza’s toch veel geleerd. Een aanrader.
Anushka Deshpande
Anushka Deshpande
14/06/2023
I attended one of the events catered by De Pizza Chef, and their pizza was the highlight of my day! The chef is really friendly and most importantly makes really delicious pizzas!
Ralf Fleuren
Ralf Fleuren
30/05/2023
Ik ben een echte pizzafan en heb mezelf al wat dingen geleerd. Door de workshop bij de Pizzachef heb ik mijn pizzaskills flink kunnen verbeteren. Zelf deeg maken met een eenvoudig recept, het opbollen en stretchen en het beleggen. Joseph legt het heel duidelijk uit en het was een leuke en leerzame workshop. De pizza aan het einde was echt super lekker.
Ferry Jansen
Ferry Jansen
29/05/2023
Één woord hiervoor, TOP! Heerlijke verse pizza’s. Super vriendelijk en veel mogelijkheden. Dit is de echte Italiaanse pizza’s. En gewoon aan huis!!
Fatih Yilmaz
Fatih Yilmaz
30/03/2023
Lekkere panini’s aanrader!
Arthur Langstraat: Tuurtje de Gekste!
Arthur Langstraat: Tuurtje de Gekste!
22/03/2023
Leuke, leerzame maar vooral ook lekkere workshop. Jozef, de Pizzachef geeft niet alleen de benodigde achtergrondinformatie, maar legt alles goed en duidelijk uit. Tegen alle pizza-lovers zeg ik: DOEN!!
Lonneke Smit
Lonneke Smit
03/11/2022
Goed verzorgd, fijne sfeer en meest belangrijk heerlijke pizza’s! Bedankt Pizza Chef! Groetjes, Security Network
Lisette Willemze-Pronk
Lisette Willemze-Pronk
31/10/2022
De Pizza Chef is een enorme aanrader. Fijn in de communicatie, super flexibel, op een heel gepaste manier aanwezig op het feestje met een mooie oven en leuke aankleding, maar het allerbelangrijkste: enorm lekkere pizza’s.
Bart Huizinga
Bart Huizinga
13/10/2022
De Pizza Chef heeft onze bijna 70 gasten voorzien van overheerlijke pizza’s en fantastische tiramisu. Alles werd met liefde en zorg bereid en de aankleding was ook top. We zijn overladen met complimenten van alle gasten. Kortom super tevreden. Grazie mille Joseph !

Meer weten over de zakelijke pizza catering van De Pizza Chef?

Wilt u meer weten over onze pizza catering voor bedrijven of heeft u vragen over de mogelijkheden? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier en geef aan wat uw vragen of wensen zijn. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

U kunt ons ook bellen op
06 17633940.

trek gekregen?
Boek een Workshop in Rotterdam