Pizza is delen en samen herinneringen maken

pizza workshop op locatie

teambuilding pizza workshop voor groepen en bedrijven

Een professionele pizza workshop van De Pizza Chef is een bijzondere ervaring. In de Italiaanse traditie gaat pizza over gezellig eten met familie en met elkaar delen. Tegenwoordig is pizza ook een gelegenheid voor teambuilding, een perfecte manier om elkaar beter te leren kennen. Onze chef-koks bieden hun kennis en ervaring aan in de traditionele kunst van het bereiden van Italiaanse pizza. Ze onthullen u graag alle geheimen achter Napolitaanse pizza, het meest geliefde eten ter wereld.

De Pizza Chef workshops zijn geschikt voor diverse bedrijfsactiviteiten. Geef ons een datum door, de duur en het aantal deelnemers en wij regelen de rest. Een proeverij aan het einde van de workshop is uiteraard inbegrepen!

PIZZA WORKSHOP OP LOCATIE
Pizzaiolo at work

Hoe het werkt

Bereid u voor op een pizza workshop beleving, direct bij u op locatie. In een pizza workshop van De Pizza Chef leert u hoe u uw eerste echte Napolitaanse deeg maakt en maakt u kennis met het geheim hoe u een perfecte Napolitaanse pizza kunt bereiden met respect voor de Italiaanse traditie. U belegt uw pizza’s met geselecteerde ingrediënten zoals San Marzano tomaten, fiordilatte mozzarella, salami uit Napels, parmezaanse kaas en nog veel meer. Echt Italiaanse ingrediënten dus, voor de beste Italiaanse pizza.

Van de werkplaats

De workshop vindt plaats bij u op locatie, wat betekent dat we onze professionele mobiele Italiaanse steenoven rechtstreeks naar uw locatie brengen. Als er geen vuur kan worden gebruikt, dan kunnen we ook een elektrische oven leveren. Gedurende de gehele workshop zijn er assistenten aanwezig om u te helpen en uw vragen te beantwoorden. Kennis, tips en technieken zijn de sleutelwoorden van deze bijzondere beleving!

Van de workshop programma

  • Presentatie van de workshop
  • Uitleg over de Napolitaanse pizza
  • Uitleg over meer en haar soorten
  • Uitleg over inhoud en de functie van zout en olie
  • Bereiding van het handgemaakte deeg
  • Beheer van het deeg en de rijstemperaturen
  • Snijden en deegballen maken
  • Smeren en beleggen
  • Bakken
  • Bewijzen
pizza chef rotterdam
Duration and capacity of pizza workshops

Duur en capaciteit

De pizzaworkshop duurt 2 tot 3 uur en is te boeken voor groepen van 15 tot 50 personen.

Workshops by De Pizza Chef

Leren door te doen

De unieke Italiaanse techniek voor het bakken van Napolitaanse pizza’s.

Fun pizza workshops

Veel plezier

Steek uw handen in het deeg en doe mee!

Gegeven door Italiaanse chef-koks

Onze workshops worden gegeven door professionele pizzabakkers die uw team door een ervaring zullen leiden.

Onze reviews

Anna van Oostenbrugge
Anna van Oostenbrugge
18/10/2023
Wat hebben we genoten van de pizza's van De Pizza Chef op onze trouwdag. Er waren veel gasten met allergieën, maar daar werd heel goed mee omgegaan en iedereen heeft van lekkere pizza kunnen genieten. En de kwaliteit van de pizza's was heel erg goed. Een aanrader als je een ongedwongen diner op je trouwdag wilt!
Erwin van Oostenbrugge
Erwin van Oostenbrugge
17/10/2023
Super lekkere pizza met een leuke opzet en makkelijk geregeld. Erg leuke ervaring!
Pieter Dam
Pieter Dam
29/08/2023
Heerlijke pizza's voor jong en oud. Mijn feestje was compleet!
Sophie van Stokkum
Sophie van Stokkum
17/08/2023
Super lekkere pizza's, goede service en erg mooie aankleding! Al onze gasten waren mega enthousiast over de pizza's en over de vriendelijkheid van het personeel. Echt een aanrader!
Angelique Blewanus
Angelique Blewanus
18/07/2023
Goede communicatie en vriendelijke mensen. Op de dag zelf mooi op tijd aanwezig en zag er verzorgd uit. Maar vooral ook heerlijke vers bereiden pizza's met een leuk concept uit geserveerd. Kortom een echte aanrader!
Uit de Band
Uit de Band
17/06/2023
De pizzaworkshop gedaan bij de pizza chef. Ondanks het bezit van een echte houtoven en mijn ervaring met het bakken van pizza's toch veel geleerd. Een aanrader.
Anushka Deshpande
Anushka Deshpande
14/06/2023
I attended one of the events catered by De Pizza Chef, and their pizza was the highlight of my day! The chef is really friendly and most importantly makes really delicious pizzas!
Ralf Fleuren
Ralf Fleuren
30/05/2023
Ik ben een echte pizzafan en heb mezelf al wat dingen geleerd. Door de workshop bij de Pizzachef heb ik mijn pizzaskills flink kunnen verbeteren. Zelf deeg maken met een eenvoudig recept, het opbollen en stretchen en het beleggen. Joseph legt het heel duidelijk uit en het was een leuke en leerzame workshop. De pizza aan het einde was echt super lekker.
Ferry Jansen
Ferry Jansen
29/05/2023
Één woord hiervoor, TOP! Heerlijke verse pizza’s. Super vriendelijk en veel mogelijkheden. Dit is de echte Italiaanse pizza’s. En gewoon aan huis!!
Fatih Yilmaz
Fatih Yilmaz
30/03/2023
Lekkere panini’s aanrader!

Boek nu uw pizza workshop

Voor teambuilding van uw gezelschap kunt u terecht bij de pizzaworkshops van De Pizza Chef. Wij bieden evenementen door heel Rotterdam en daarbuiten.
Wilt u een evenement boeken of wilt u meer weten over de mogelijkheden?
Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier.

U kunt ons ook bellen op
06 17633940.

trek gekregen?
Boek een Workshop in Rotterdam