Pizza is delen en samen herinneringen maken

teambuilding pizza workshop voor groepen en bedrijven

Een professionele pizza workshop van De Pizza Chef is een bijzondere ervaring. In de Italiaanse traditie gaat pizza over gezellig eten met familie en met elkaar delen. Tegenwoordig is pizza ook een gelegenheid voor teambuilding, een perfecte manier om elkaar beter te leren kennen. Onze chef-koks bieden hun kennis en ervaring aan in de traditionele kunst van het bereiden van Italiaanse pizza. Ze onthullen u graag alle geheimen achter Napolitaanse pizza, het meest geliefde eten ter wereld.

De Pizza Chef workshops zijn geschikt voor diverse bedrijfsactiviteiten. Geef ons een datum door, de duur en het aantal deelnemers en wij regelen de rest. Een proeverij aan het einde van de workshop is uiteraard inbegrepen!

PIZZA WORKSHOP OP LOCATIE
Pizzaiolo at work

Hoe het werkt

Bereid u voor op een pizza workshop beleving, direct bij u op locatie. In een pizza workshop van De Pizza Chef leert u hoe u uw eerste echte Napolitaanse deeg maakt en maakt u kennis met het geheim hoe u een perfecte Napolitaanse pizza kunt bereiden met respect voor de Italiaanse traditie. U belegt uw pizza’s met geselecteerde ingrediënten zoals San Marzano tomaten, fiordilatte mozzarella, salami uit Napels, parmezaanse kaas en nog veel meer. Echt Italiaanse ingrediënten dus, voor de beste Italiaanse pizza.

Van de werkplaats

De workshop vindt plaats bij u op locatie, wat betekent dat we onze professionele mobiele Italiaanse steenoven rechtstreeks naar uw locatie brengen. Als er geen vuur kan worden gebruikt, dan kunnen we ook een elektrische oven leveren. Gedurende de gehele workshop zijn er assistenten aanwezig om u te helpen en uw vragen te beantwoorden. Kennis, tips en technieken zijn de sleutelwoorden van deze bijzondere beleving!

Van de workshop programma

  • Presentatie van de workshop
  • Uitleg over de Napolitaanse pizza
  • Uitleg over meer en haar soorten
  • Uitleg over inhoud en de functie van zout en olie
  • Bereiding van het handgemaakte deeg
  • Beheer van het deeg en de rijstemperaturen
  • Snijden en deegballen maken
  • Smeren en beleggen
  • Bakken
  • Bewijzen
pizza chef rotterdam
Duration and capacity of pizza workshops

Duur en capaciteit

De pizzaworkshop duurt drie tot vier uur en is te boeken voor groepen van 15 tot 50 personen.

Workshops by De Pizza Chef

Leren door te doen

De unieke Italiaanse techniek voor het bakken van Napolitaanse pizza’s.

Fun pizza workshops

Veel plezier

Steek uw handen in het deeg en doe mee!

Gegeven door Italiaanse chef-koks

Onze workshops worden gegeven door professionele pizzabakkers die uw team door een ervaring zullen leiden.

Onze reviews

Arthur Langstraat: Tuurtje de Gekste!
Arthur Langstraat: Tuurtje de Gekste!
22/03/2023
Leuke, leerzame maar vooral ook lekkere workshop. Jozef, de Pizzachef geeft niet alleen de benodigde achtergrondinformatie, maar legt alles goed en duidelijk uit. Tegen alle pizza-lovers zeg ik: DOEN!!
Lonneke Smit
Lonneke Smit
03/11/2022
Goed verzorgd, fijne sfeer en meest belangrijk heerlijke pizza’s! Bedankt Pizza Chef! Groetjes, Security Network
Lisette Willemze-Pronk
Lisette Willemze-Pronk
31/10/2022
De Pizza Chef is een enorme aanrader. Fijn in de communicatie, super flexibel, op een heel gepaste manier aanwezig op het feestje met een mooie oven en leuke aankleding, maar het allerbelangrijkste: enorm lekkere pizza’s.
Bart Huizinga
Bart Huizinga
13/10/2022
De Pizza Chef heeft onze bijna 70 gasten voorzien van overheerlijke pizza’s en fantastische tiramisu. Alles werd met liefde en zorg bereid en de aankleding was ook top. We zijn overladen met complimenten van alle gasten. Kortom super tevreden. Grazie mille Joseph !
Sandy Ververs
Sandy Ververs
17/09/2022
Heerlijke pizza’s en fijn contact!! Onze bruiloft gasten waren net als wij erg enthousiast.
Karoline Kik
Karoline Kik
10/09/2022
(H)eerlijke verse pizza’s. Ter plaatste vers bereid. Vriendelijke bakkers. Denken met je mee. Super leuke en heerlijke avond gehad. Voor herhaling vatbaar ❤️
Marieke van Aert
Marieke van Aert
08/09/2022
De Pizza Chef heeft ons team event van 40 man perfect afgesloten met een heerlijke antipasti, verrassend goede (en echt Italiaanse) pizza’s en fantastische tiramisu. Daarnaast is de stand die ze meehadden erg leuk om te kijken en zijn de twee echte Italiaanse pizza chefs leuk gezelschap. Passen zich aan naar de wensen van het publiek. Kortom, enorme aanrader voor wat voor evenement dan ook!!
Bas Geerts
Bas Geerts
19/08/2022
De Pizza Chef heeft ons feestje onvergetelijk gemaakt. Aardige chefs die echt heerlijke pizza’s maken. Een echte aanrader.
Anton Vanhoucke
Anton Vanhoucke
13/07/2022
Houtoven pizza heeft de naam om de top te zijn, maar deze overheerlijke gasgestookte steenoven pizza’s zijn net goed of zelfs beter. De pizza’s zijn op Napolitaanse wijze gemaakt: dun met enkel geplette Marzano tomaten als rode saus. In tegenstelling tot wat je in veel ‘Italiaanse’ pizzeria’s vindt zijn deze heel puur en zeker niet te zout. Iedereen op het feest genoot er van. Vriendelijke chefs, fijn om afspraken te maken, snel opgebouwd, netjes achtergelaten. Het Italië-gevoel op bestelling!
Jan
Jan
29/06/2022
De Pizza Chef kwam bij ons aan huis om het eten te verzorgen bij een tuinfeest. Buiten werd een gezellige uitspanning opgezet waar de pizza’s vers werden bereid en afgebakken in een professionele, echt Italiaanse steenoven. Joseph – dé pizza chef – is een leuke gast met passie voor zijn vak. Heerlijke pizza’s. Iedereen was vol lof. Aanrader!

Boek nu uw pizza workshop

Voor teambuilding van uw gezelschap kunt u terecht bij de pizzaworkshops van De Pizza Chef. Wij bieden evenementen door heel Rotterdam en daarbuiten. Wilt u een evenement boeken of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier.

U kunt ons ook bellen op
06 17633940.

trek gekregen?
Boek een Workshop in Rotterdam