De Pizza Chef, smaakvolle catering met meester pizza chef-koks

De Pizza Chef, het pizza-catering bedrijf dat Italiaanse kookkunst naar Nederland brengt, in het hart van Rotterdam

De Pizza Chef wil de traditie van de authentieke Italiaanse pizza uitdragen door de grenzen van traditionele catering te doorbreken. Wij onthullen openlijk onze know-how om vakmanschap en echt goed eten te vieren, waarbij we de kille cultuur van fastfood en grote voedselketens bewust vermijden.

De Pizza Chef importeert al haar authentieke ingrediënten van geselecteerde Italiaanse boerderijen en combineert deze tot de lekkerste Napolitaanse pizza’s, gemaakt volgens de regels van de Napolitaanse authentieke pizza vereniging: Associazione Verace Pizza Napoletana.

De mobiele professionele Italiaanse steenoven van De Pizza Chef staat klaar om op uw locatie gebruikt te worden voor een onvergetelijke pizza-ervaring

chefs preparing pizza

Het "pizzaioli"-team

Wij zijn een Italiaans cateringbedrijf gevestigd in Rotterdam gespecialiseerd in het maken van Napolitaanse pizza’s en authentieke Italiaanse gerechten. We brengen naar Nederland de smaak van een traditioneel Italiaans restaurant dat al generaties lang hun recept authentiek houdt, zodat mensen de echte kwaliteit van authentiek Italiaans eten kunnen ontdekken.

En waarom willen we dit? Tegenwoordig wordt pizza misbruikt door de grote industriële voedselketens, waardoor de kwaliteit en reputatie van Italiaans eten wordt aangetast door het gebruik van goedkope ingrediënten, chemicaliën en snelle processen. Onze missie is het beschermen en behouden van de authenticiteit van belangrijke Italiaanse gerechten zoals ze 100 jaar geleden werden gemaakt.
Ons team van gepassioneerde chef-koks en onze mobiele catering staan klaar om u een geweldige culinaire ervaring en een gezellige Italiaanse sfeer te bezorgen.

Het team wordt geleid door Jozsef, een gepassioneerde pizzabakker geboren en getogen in Italië. Hij leerde de kunst van het pizza maken van zijn vader en verdiepte zich daarna in toegewijde pizzascholen en Italiaanse pizzeria’s.

Wat men zegt over ons

Anna van Oostenbrugge
Anna van Oostenbrugge
18/10/2023
Wat hebben we genoten van de pizza's van De Pizza Chef op onze trouwdag. Er waren veel gasten met allergieën, maar daar werd heel goed mee omgegaan en iedereen heeft van lekkere pizza kunnen genieten. En de kwaliteit van de pizza's was heel erg goed. Een aanrader als je een ongedwongen diner op je trouwdag wilt!
Erwin van Oostenbrugge
Erwin van Oostenbrugge
17/10/2023
Super lekkere pizza met een leuke opzet en makkelijk geregeld. Erg leuke ervaring!
Pieter Dam
Pieter Dam
29/08/2023
Heerlijke pizza's voor jong en oud. Mijn feestje was compleet!
Sophie van Stokkum
Sophie van Stokkum
17/08/2023
Super lekkere pizza's, goede service en erg mooie aankleding! Al onze gasten waren mega enthousiast over de pizza's en over de vriendelijkheid van het personeel. Echt een aanrader!
Angelique Blewanus
Angelique Blewanus
18/07/2023
Goede communicatie en vriendelijke mensen. Op de dag zelf mooi op tijd aanwezig en zag er verzorgd uit. Maar vooral ook heerlijke vers bereiden pizza's met een leuk concept uit geserveerd. Kortom een echte aanrader!
Uit de Band
Uit de Band
17/06/2023
De pizzaworkshop gedaan bij de pizza chef. Ondanks het bezit van een echte houtoven en mijn ervaring met het bakken van pizza's toch veel geleerd. Een aanrader.
Anushka Deshpande
Anushka Deshpande
14/06/2023
I attended one of the events catered by De Pizza Chef, and their pizza was the highlight of my day! The chef is really friendly and most importantly makes really delicious pizzas!
Ralf Fleuren
Ralf Fleuren
30/05/2023
Ik ben een echte pizzafan en heb mezelf al wat dingen geleerd. Door de workshop bij de Pizzachef heb ik mijn pizzaskills flink kunnen verbeteren. Zelf deeg maken met een eenvoudig recept, het opbollen en stretchen en het beleggen. Joseph legt het heel duidelijk uit en het was een leuke en leerzame workshop. De pizza aan het einde was echt super lekker.
Ferry Jansen
Ferry Jansen
29/05/2023
Één woord hiervoor, TOP! Heerlijke verse pizza’s. Super vriendelijk en veel mogelijkheden. Dit is de echte Italiaanse pizza’s. En gewoon aan huis!!
Fatih Yilmaz
Fatih Yilmaz
30/03/2023
Lekkere panini’s aanrader!

De diensten van De Pizza Chef

Pizza catering voor bedrijven

Kies voor onze cateringservice voor bedrijven op basis van Napolitaanse pizza en organiseer een onvergetelijk evenement voor uw bedrijf en gasten.

Catering voor bruiloften

Een originele bruiloft pizza catering met een echt Italiaans menu op basis van Napolitaanse pizza. We nemen onze authentieke Italiaanse De Pizza Chef steenoven mee naar uw trouwlocatie, klaar om uw gasten te bedienen.

Workshops voor teambuilding

Leer samen en sta op als een team. Boek onze workshops door professionele pizzabakkers.

Neem contact op voor meer informatie

Wilt u meer weten over de authentieke Italiaanse pizza catering diensten van De Pizza Chef of heeft u vragen over de mogelijkheden voor een evenement? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier en geef aan wat uw vragen of wensen zijn. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

U kunt ons ook bellen op
06 17633940.

trek gekregen?
Boek een Workshop in Rotterdam