De Pizza Chef, smaakvolle catering met meester pizza chef-koks

De Pizza Chef, het pizza-catering bedrijf dat Italiaanse kookkunst naar Nederland brengt, in het hart van Rotterdam

De Pizza Chef wil de traditie van de authentieke Italiaanse pizza uitdragen door de grenzen van traditionele catering te doorbreken. Wij onthullen openlijk onze know-how om vakmanschap en echt goed eten te vieren, waarbij we de kille cultuur van fastfood en grote voedselketens bewust vermijden.

De Pizza Chef importeert al haar authentieke ingrediënten van geselecteerde Italiaanse boerderijen en combineert deze tot de lekkerste Napolitaanse pizza’s, gemaakt volgens de regels van de Napolitaanse authentieke pizza vereniging: Associazione Verace Pizza Napoletana.

De mobiele professionele Italiaanse steenoven van De Pizza Chef staat klaar om op uw locatie gebruikt te worden voor een onvergetelijke pizza-ervaring

chefs preparing pizza

Het "pizzaioli"-team

Wij zijn een Italiaans cateringbedrijf gevestigd in Rotterdam gespecialiseerd in het maken van Napolitaanse pizza’s en authentieke Italiaanse gerechten. We brengen naar Nederland de smaak van een traditioneel Italiaans restaurant dat al generaties lang hun recept authentiek houdt, zodat mensen de echte kwaliteit van authentiek Italiaans eten kunnen ontdekken.

En waarom willen we dit? Tegenwoordig wordt pizza misbruikt door de grote industriële voedselketens, waardoor de kwaliteit en reputatie van Italiaans eten wordt aangetast door het gebruik van goedkope ingrediënten, chemicaliën en snelle processen. Onze missie is het beschermen en behouden van de authenticiteit van belangrijke Italiaanse gerechten zoals ze 100 jaar geleden werden gemaakt.
Ons team van gepassioneerde chef-koks en onze mobiele catering staan klaar om u een geweldige culinaire ervaring en een gezellige Italiaanse sfeer te bezorgen.

Het team wordt geleid door Jozsef, een gepassioneerde pizzabakker geboren en getogen in Italië. Hij leerde de kunst van het pizza maken van zijn vader en verdiepte zich daarna in toegewijde pizzascholen en Italiaanse pizzeria’s.

Wat men zegt over ons

Arthur Langstraat: Tuurtje de Gekste!
Arthur Langstraat: Tuurtje de Gekste!
22/03/2023
Leuke, leerzame maar vooral ook lekkere workshop. Jozef, de Pizzachef geeft niet alleen de benodigde achtergrondinformatie, maar legt alles goed en duidelijk uit. Tegen alle pizza-lovers zeg ik: DOEN!!
Lonneke Smit
Lonneke Smit
03/11/2022
Goed verzorgd, fijne sfeer en meest belangrijk heerlijke pizza’s! Bedankt Pizza Chef! Groetjes, Security Network
Lisette Willemze-Pronk
Lisette Willemze-Pronk
31/10/2022
De Pizza Chef is een enorme aanrader. Fijn in de communicatie, super flexibel, op een heel gepaste manier aanwezig op het feestje met een mooie oven en leuke aankleding, maar het allerbelangrijkste: enorm lekkere pizza’s.
Bart Huizinga
Bart Huizinga
13/10/2022
De Pizza Chef heeft onze bijna 70 gasten voorzien van overheerlijke pizza’s en fantastische tiramisu. Alles werd met liefde en zorg bereid en de aankleding was ook top. We zijn overladen met complimenten van alle gasten. Kortom super tevreden. Grazie mille Joseph !
Sandy Ververs
Sandy Ververs
17/09/2022
Heerlijke pizza’s en fijn contact!! Onze bruiloft gasten waren net als wij erg enthousiast.
Karoline Kik
Karoline Kik
10/09/2022
(H)eerlijke verse pizza’s. Ter plaatste vers bereid. Vriendelijke bakkers. Denken met je mee. Super leuke en heerlijke avond gehad. Voor herhaling vatbaar ❤️
Marieke van Aert
Marieke van Aert
08/09/2022
De Pizza Chef heeft ons team event van 40 man perfect afgesloten met een heerlijke antipasti, verrassend goede (en echt Italiaanse) pizza’s en fantastische tiramisu. Daarnaast is de stand die ze meehadden erg leuk om te kijken en zijn de twee echte Italiaanse pizza chefs leuk gezelschap. Passen zich aan naar de wensen van het publiek. Kortom, enorme aanrader voor wat voor evenement dan ook!!
Bas Geerts
Bas Geerts
19/08/2022
De Pizza Chef heeft ons feestje onvergetelijk gemaakt. Aardige chefs die echt heerlijke pizza’s maken. Een echte aanrader.
Anton Vanhoucke
Anton Vanhoucke
13/07/2022
Houtoven pizza heeft de naam om de top te zijn, maar deze overheerlijke gasgestookte steenoven pizza’s zijn net goed of zelfs beter. De pizza’s zijn op Napolitaanse wijze gemaakt: dun met enkel geplette Marzano tomaten als rode saus. In tegenstelling tot wat je in veel ‘Italiaanse’ pizzeria’s vindt zijn deze heel puur en zeker niet te zout. Iedereen op het feest genoot er van. Vriendelijke chefs, fijn om afspraken te maken, snel opgebouwd, netjes achtergelaten. Het Italië-gevoel op bestelling!
Jan
Jan
29/06/2022
De Pizza Chef kwam bij ons aan huis om het eten te verzorgen bij een tuinfeest. Buiten werd een gezellige uitspanning opgezet waar de pizza’s vers werden bereid en afgebakken in een professionele, echt Italiaanse steenoven. Joseph – dé pizza chef – is een leuke gast met passie voor zijn vak. Heerlijke pizza’s. Iedereen was vol lof. Aanrader!

De diensten van De Pizza Chef

Pizza catering voor bedrijven

Kies voor onze cateringservice voor bedrijven op basis van Napolitaanse pizza en organiseer een onvergetelijk evenement voor uw bedrijf en gasten.

Catering voor bruiloften

Een originele bruiloft pizza catering met een echt Italiaans menu op basis van Napolitaanse pizza. We nemen onze authentieke Italiaanse De Pizza Chef steenoven mee naar uw trouwlocatie, klaar om uw gasten te bedienen.

Workshops voor teambuilding

Leer samen en sta op als een team. Boek onze workshops door professionele pizzabakkers.

Neem contact op voor meer informatie

Wilt u meer weten over de authentieke Italiaanse pizza catering diensten van De Pizza Chef of heeft u vragen over de mogelijkheden voor een evenement? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier en geef aan wat uw vragen of wensen zijn. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

U kunt ons ook bellen op
06 17633940.

trek gekregen?
Boek een Workshop in Rotterdam