HET ULTIEME
ONLINE PIZZA WORKSHOP
Het process van het perfecte Napolitaanse pizzadeeg
Een perfecte pizzadeeg draait niet alleen om de praktijk, maar vooral om theoretische kennis.
Deze cursus gaat diep in op het proces van het maken van deeg.
Begrijp de essentiële aspecten van deegbereiding, gistrijzing, koud techniek voor lange fermentatieprocessen en de formules om de temperaturen te beheersen.
Interactief
Stel vragen, ontvang directe feedback en deel ervaringen met andere pizza-liefhebbers in een interactieve online setting.
Volg de workshop vanuit het comfort van je eigen keuken. Geen reizen, geen gedoe – alles wat je nodig hebt, is binnen handbereik.
Veel kennis
Ontvang exclusieve tips, trucs en aanvullende recepten om je pizza-vaardigheden naar een hoger niveau te tillen en voorkom onderstaande uitdagingen:
- Pizzadeeg plakt
- Deeg rijst niet goed
- Pizza is te hard
- Pizza bakt niet goed
- Pizza blijft wit of slap
- Kan je geen goede ingrediënten vinden?
Professionele ervaring
De workshop wordt geleid door de meesterlijke oprichter van De Pizza Chef, met jarenlange ervaring in het ambacht van Napolitaanse pizza’s.
als je gaat starten
Na het voltooien van je reservering ontvang je een e-mail met instructies over hoe je de online workshop kunt volgen, welke ingrediënten en gereedschappen je nodig hebt voor het maken van pizzadeeg, dat je samen met de pizzachef live zult doen. Voor de livestream wordt Zoom-software gebruikt. Een goede en stabiele internetverbinding is vereist.